Nyhed

Nye Toner offentliggør tre navne

Arrangementet, der sætter fokus på den bedste upcoming musik i Danmark, er gratis

Nye Toner har offentliggjort de tre nye navne, som skal optræde på Bremen Teater den 7. marts til en gratis koncertaften. 

Nye Toner startede i 2012 på initiativ af Simon Kvamm for at sætte fokus på de upcoming talenter på den danske musikscene. Det er således ottende gang, Bremen Teater har bedt tre af landets etablerede kunstnere om at udvælge de bedste bud på nye spirende navne fra musikundergrunden, der skal optræde foran et stort publikum i professionelle rammer.

Michael Møller, som blandt andet er forsanger i Moi Caprice, præsenterer George Best, som er et electro-popband med en forkærlighed for synth- og disko-lyd. Kvartetten blev dannet i 2014 i København og udgiver deres debut-ep til foråret. Om George Best siger Michael Møller: "De rammer nerven fra start-80'ernes melankolske new wave-bølge, men forstår alligevel at lyde som sig selv. De skriver nogle virkelig stærke melodier, og deres sange har denne fantastiske kvalitet, at den både er dansabel og melankolsk. Og så har de taget bandnavn fra historiens mest cool fodboldspiller."

Nikolaj Vonsild fra When Saints Go Machine har valgt trioen Kentaur som band nummer to. Om bandet siger Nikolaj Vonsild: "Kentaur er mine venner, og de skaber eventyr i landskaber og sange, der taler i mig indefra. Vokalerne og kompositionerne er smukke og ærlige, og det vil jeg personligt gerne have, at andre også får en chance for at finde ud af."

Det sidste band er Virgin Suicide, der præsenteres af Carl Emil Petersen fra Ulige Numre. Virgin Suicide udgav i 2012 singlen "Killing Everyone That You Know", der opnåede airplay på P6 Beat. Om bandet siger Carl Emil Petersen: "De er ikke bange for cheesy vokalharmonier og krystalrene guitarer, men i centrum er altid den gode popsang, som også er bandets styrke."

 

Du kan hente de gratis billetter via GAFFA Live her. 

ANNONCE