Nyhed

Smukfest klar med 10 nye navne – og endagsbilletter

Blandt andre Beth Hart melder sin ankomst

Nu løfter Smukfest sløret for yderligere 10 navne, der kommer til at optræde under de grønne trækroner til sommer. Nemlig amerikanske Beth Hart, de engelske veteraner 10cc og danske Ukendt Kunstner, Jokeren, Poul Krebs, Carpark North, Johnny Madsen, Danser med Drenge, Bottled In England og Morten, tidligere kendt som Morten Breum.

Beth Hart fra Los Angeles er en hyppig gæst i Danmark, og til april udgiver hun sit syvende soloalbum, "Better Than Home".

10cc var et af de helt store engelske bands i 70erne. Mellem 1972 og 1978 havde de 11 singler i Top 10, heraf tre, der nåede helt op på førstepladsen: "Rubber Bullets", "Dreadlock Holiday" og den udødelige "I'm Not In Love". Sanger, sangskriver og mulitinstrumentalist Graham Gouldman er dog eneste oprindelige medlem i folden i dag.


Det er også i dag, festivalen sætter gang i salget af endagsbilletter til Smukfest 2015 – og ved samme lejlighed præsenterer festivalen lidt af dagsprogrammerne på årets festival. Her kan du blandt andet se, at Tiësto og The Minds of 99 spiller onsdag, Hardwell og Lenny Kravitz er på om torsdagen, Avicii og De Eneste To fredag, Beck, Suspekt og S!vas indtager bøgeskoven lørdag, og Dizzy Mizz Lizzy er med på festens sidste dag, søndag den 9. august.

Du kan finde billetter til Smukfest via GAFFA Live

Smukfest foregår den 5.-9. august 2015.

 


 

  

 

 

ANNONCE