Nyhed

Tinderbox offentliggør nye navne

The Prodigy og Modest Mouse er blandt festivalens nyeste tilføjelser

Nu føjer den fynske festival Tinderbox endnu et hovednavn til programmet. Det bliver et inferno af skarpe beats og klubstemning, når den engelske gruppe The Prodigy gæster Tusindårsskoven. Det energiske band har sørget for soundtracket til fester verden over og har igennem en karriere på mere end 25 år produceret klubklassiskere som "Smack My Bitch Up" og "Voodoo People". Der er lagt op til fest, når bandet - der i øvrigt udkommer med nyt album til marts - kommer til at dundre igennem den odensianske skovmuld. 

Derudover bliver det også muligt at opleve amerikanske Modest Mouse, der er kendt for deres finurlige indiesange. Gruppen har ikke givet dansk koncert siden 2007. De får følgeskab af den 24-årige irske sangskriver Hozier, der blev særlig hypet, da han udgav singlen "Take Me To Church" i 2014. Læs et helt nyt GAFFA-interview med Hozier her

Alle tre musiknavne spiller på festivalen den 26. juni. Om lørdagen den 27. juni kan du se frem til den nyudklækkede duo Milky Chance. De er kendt for single "Stolen Dance", der med sin folkede laid back-vibe, har spredt hyggestemning på de europæiske hitlister. 

Du kan lytte til de nye navne her: 

ANNONCE