Nyhed

Vanilla Ice arresteret

Ice Ice Baby-rapperen var lidt for langfingret

Vanilla Ice er blevet arresteret for indbrud af politiet i Lantana, Florida. Rapperen, der er bedst kendt for nummeret "Ice Ice Baby", var ved at renoverere et hjem, der skal danne rammen om hans længerevarende reality-tv-serie "The Vanilla Ice Project", da han giv på rov i et forladt hjem ved siden af. Ifølge The Hollywood Reporter stjal han angiveligt blandt andet både møbler og cykler.

I skrivende stund er han endnu ikke blevet anklaget, men politichef Sean Scheller fortæller The Hollywood Reporter, at han planlægger at sigte Ice for både indbrud og tyveri. Ifølge Rolling Stone vil sagen blive behandlet af amtsfængslet, der fortæller, at Ice er meget samarbejdsvillig. 

Politiet undersøgte huset, der havde været udsat for indbrud og fik derefter en ransagningskendelse til rapperens hjem, hvor de angiveligt skulle have fundet de stjålne genstande. TMZ rapporterer, at det var ejeren af det indbrudsramte hjem, der meldte genstandene stjålet. 

Ifølge Rolling Stone er det ikke første gang, at Vanilla Ice bliver beskyldt for tyveri. Du kan se hiphop-klassikeren "Ice Ice Baby" her:

 

 

 

ANNONCE