Nyhed

Video: Se Beyoncé i gospelnummer til Grammy-showet

Forklædt som en engel optræder Beyoncé på ægte diva-vis inden John Legend og Common trådte på scenen

Der er ingen tvivl om, at Beyoncé er et af de største lys på stjernehimlen i nyere tid. Med sine feministiske budskaber og frække moves har hun skabt sig et image som en kvinde, der ikke er bange for at udfolde sine seksuelle sider (se blandt andre videoen til "Partition"). 

Men den kurvede kvinde har tilsyneladende også andre mere uskyldige sider end sit sexede alter ego Sasha Fierce at fremvise. Ved Grammy Awards 2015 søndag var hun således kravlet i en hvid englelignende kjole til gospelnummeret "Precious Lord, Take My Hand". På ægte amerikansk vis blev Queen B bakket op af 12 hvidklædte herrer, der gestikulerede til den guddommelige optræden.

Beyoncé vandt tre trofæer ved Grammy Awards, som hun kan sætte ved siden af de 17, hun i forvejen har stående derhjemme. Derudover er Beyoncé efter årets Grammy Awards den mest nominerede kvindelige kunstner i prisuddelingens 57-årige historie med hele 47 nomineringer.

Gospelnummeret introducerede John Legend og Common med sangen "Glory" fra filmen "Selma", som du kan se nederst i artiklen.

Se superstjernen Beyoncé udfolde sig som gospelsanger her:

ANNONCE