Nyhed

Whitney Houstons eneste barn kæmper for sit liv

Datteren Bobbi Kristina Brown er indlagt efter at være fundet bevidstløs

Sangeren Bobby Brown og afdøde Whitney Houstons eneste barn, datteren Bobbi Kristina Brown, er lige nu indlagt på hospitalet, efter at hun blev fundet bevidstløs i et badekar i sit hjem i Atlanta, Georgia af sin mand, Nick Gordon og en ven. Lige nu kæmper hun for sit liv på hospitalet ifølge en presseuddelelse udsendt af familien, skriver US Weekly. Episoden minder foruroligende meget om moderen Whitney Houstons død for godt tre år siden.

Familien udtaler, at de ønsker at være private i sagen og beder om ro, så de kan give Bobbi Kristina den støtte, hun har brug for lige nu.

Flere medier bekræfter, at 21-årige Bobbi Kristina Brown er i live på hospitalet, men flere læger mener ifølge People, at det vil kræve et mirakel, hvis Bobbi Kristina skal komme sig helt, efter at hun har ligget uden ilt i så lang tid.

Efter Bobbi Kristina Brown blev kørt til hospitalet, blev hendes og mandens hjem undersøgt, men der skulle ikke være nogen tegn på noget ud over det sædvandlige, som stoffer eller lignende. 

Læs mere om datteren, Bobbi Kristina Browns tidligere udtalelser omkring moderens død her.

ANNONCE