Nyhed

Billy Idol tilbage til Danmark

Han er stadig ripped og har blondt hår, og til sommer kommer han forbi Odense

Han har givet os udødelige klassikere som "Dancing With Myself", "Mony Mony" "Cradle Of Love", "White Wedding" og "Rebel Yell", der kan lokke selv den mest indadvendte, prætentiøse indierocker ud i en excentrisk luftguitarsolo. Nu kommer den britiske musiker Billy Idol til Odense. Den 25. juni lægger Den Fynske Landsby scene til 80'er-ikonet. 

"Vi har længe ønsket at præsentere Billy Idol for det fynske publikum, så det er dejligt, at det nu er lykkedes at trække ham til. Han har lige udgivet et fantastisk nyt album, han har et imponerende bagkatalog og passer rigtig godt til en scene som Den Fynske Landsby, hvor der både er mulighed for at komme helt tæt på kunstneren og nyde musikken fra tribunen", fortæller Tue Kempf, promotor hos JVB Concerts.

Den 58-årige musiker udgav sit selvbetitlede debutalbum i 1982, et album, der lagde grundstenene for Billy Idols blanding af punk og glamrock med Steve Stevens genkendelige helte-guitar. Med udgivelser som "Rebel Yell" (1983) og ""Whiplash Smile" (1986) blev briten én af de største rockmusikere i 80'erne, hvor han blandt andet var en af de første, der nød godt af MTV-succesen, hvor han blev hyldet som en stjerne, med det karismatiske affarvede strithår. 


Seneste udspil, "Kings And Queens Of The Underground", fra oktober sidste år modtog fire stjerner af GAFFAs musikanmelder Keld Rud. Han skrev blandt andet: "På alle måder et værdigt og overraskende oplagt udspil."

Når Billy Idol kommer til Odense, bliver det stadig i selskab med Steve Stevens, som foruden sin genkendelige guitar for Billy også er kendt for sit guitarspil på "Dirty Diana" af Michael Jackson. Sidste år var de også at finde til Esbjerg Rock Festival, hvor de hev fire stjerner hjem. Anmelder Ras Bolding konkluderede: "Hele baljen blev serveret med showmanship og teknisk dygtighed, og publikum virkede helt bestemt også godt tilfreds."

Billetsalget begynder mandag 19. januar klokken 10.00, og billetter kan skaffes via Billetnet.dk


Der er forsalg for Jyske Bank kunder fra fredag 16. januar klokken 10.00 og 24 frem. Læs mere på www.jyskebak.dk/musikken

Se den legendariske "Rebel Yell" her:

 


 
ANNONCE