Nyhed

HeadQuarters fejrer fire års fødselsdag i weekenden

I fire år har HeadQuarters givet scene til både nationale og internationale bands samt lagt dansegulv til fester. Se weekendensfestplan her.

For fire år siden på fredag den 14. januar 2011 slog HQ dørene op for første gang. I denne weekend fejrer HQ sin fødselsdag med et brag af en fest. Du kan se weekendens festprogram her forneden og i GAFFAs artikelsektion læse et miniportræt af HeadQuarters ved at klikke på linket herunder

Stedet bliver kaldt et "kulturium" – et begreb, der med ejere Amira Gluhic og Ole Løhdes ord "sammenfattede café/bar/spillested/dagligstue/udstilling og meget mere, uden at være nogen af delene, men samtidig at være det hele."

"Og så pludselig står han der. Lige midt i baren. En kæmpe af et menneske! Der måske ikke noget nævneværdigt ved hans højde. De fleste sunde, danske drenge forlader efterhånden gymnasiet med en ranglet ragende krop. Men man må tænke gudernes støbeform som noget særligt for Hommes vedkommende; alene hans højre hånd, stor som et hoved.

Med sin drævende stemme forlanger han at få udleveret et skud af husets bedste tequila. Hvor ærefrygtindgydende er det ikke at skænke de dråber, balancere toppen af flasken mod det skrøbelige shotglas' rand uden at spilde og snart se det forsvinde i kødet af dén hånd," lyder det i portrættet "Den aften Josh Homme kom på HQ".

Læs hele miniportrættet i GAFFAs artikelsektion her.

Weekendens festprogram på HeadQuarters

Fredag d. 16/1:
16.00 Kagemand + øl

Live
17.00 - 19.00 åben scene

DJ
20.00 – SLUT
Singles Going Steady
The Motown Sound EngineersKlub
Balkanism (NY KLUB PREMIERE)
Funk You

Lørdag d. 17/1:
16.00 Kagemand + øl igen igen

Live
17.00 - 19.00 åben scene

DJ
20.00 – SLUT
Klub Swing
Strangeways
Sexual Healing

ANNONCE