Nyhed

Kid Rock: Legaliser og beskat alle stoffer

Den selvproklamerede rock'n'roll Jesus har et nyt album under opsejling og tager i den anledning bladet fra munden

Kid Rock synes, at "alle stoffer" skulle legaliseres og beskattes. Det fortæller han i et interview med engelske The Guardian.

Rap'n'rolleren har et nyt album under opsejling og har i den henseende givet et interview til The Guardian, hvor han kommer vidt omkring - lige fra stoffer over sociale medier til politik.

Han indrømmer dog samtidig, at han ikke selv ryger hash særlig tit, da "det gør mig dum", men forklarer også, at han mener, at "de skulle legalisere og beskatte alt: pot, kokain og heroin." "Er det måske ikke blevet bevist utallige gange, at folk altid finder en måde at anskaffe sig, hvad de nu har lyst til," lyder hans ræsonement.  

Det er dog ikke på hverken Facebook eller Twitter, at man skal forvente at løbe ind i Kid Rock. "Jeg er ikke på FaceTweet eller hvad det nu hedder," forklarer han. "Jeg tænder min computer og glor på lidt porno, tjekker nyhederne, men det er også cirka det."

I 2008 spillede han til præsident Barack Obamas indsættelse i embedet, selvom han fortæller, at han ikke havde stemt på ham. Kid Rock fortæller om begivenheden, at "der var en sitrende følelse af ændringer i luften." Dog er Rock selv republikaner. "Løftet er ikke blevet holdt - nationen er mere splittet end nogensinde før. Jeg er overbevist republikaner, når det kommer til offentlige opgaver og militæret, men jeg læner mere mod midten vedrørende sociale sager."

"Jeg er ikke fan af fri abort," fortsætter han. "Men det er ikke op til en mand at fortælle en kvinde, hvad hun må gøre med sin krop. Som præst med ret til at vie ser jeg heller ikke frem til at skulle vie homoseksuelle, men jeg er som sådan ikke imod det."

Kid Rock er - udover sit ægteskab med Baywatch-stjernen Pamela Anderson - kendt for i 90'erne at blande rap med metal. Senere hen har hans musikalske retning taget en drejning over i det mere classic rock/country-orienterede. Han er særlig kendt for sit originale "mash-up" af Lynyrd Skynyrds "Sweet Home Alabama" og Warren Zevons "Werewolf On London" under navnet "All Summer Long", som var at finde på det subtilt titlede album, "Rock'n'Roll Jesus" fra 2007. GAFFAs musikanmelder Keld Rud kunne nu hverken se Rock gå på vandet eller lave det til vin og kvitterede med to stjerner under overskriften: "Lad os håbe, at denne Rock-Messias ikke genopstår, når han først er havnet på korset."

Genhør landeplagen "All Summer Long" her:

 
ANNONCE