Nyhed

Lil Wayne sagsøger sit pladeselskab for millionbeløb

Rapperen ønsker desuden at blive frigjort fra sin kontrakt

Lil Wayne sagsøger nu sit pladeselskab Cash Money Records for 51 millioner dollars – et beløb, der svarer til 334 millioner danske kroner.

Han hævder i sin sag imod den administrerende direktør, Bryan "Birdman" Williams og resten af selskabet, at de overlagt har tilbageholdt en stor sum penge, de skylder ham for tilblivelsen af hans seneste album "Tha Carter V", der endnu ikke er udkommet. På baggrund af det skyldige beløb, mener Lil Wayne endvidere, at han burde blive frigjort fra sin kontrakt med selskabet. Det skriver Rolling Stone. 

Udover millionerstatningen har Lil Wayne anmodet en dommer om få tilkendt ophavsrettighederne til alle materialer, der er udgivet på hans underselskab til Cash Money Records. Det drejer sig som datterselskabet Young Money, som står bag udgivelser fra blandt andre Drake og Nicki Minaj.  

Det har umiddelbart ikke været muligt for Rolling Stone at få en kommentar fra den administrerende direktør for Cash Money Records. Lil Wayne er til gengæld ikke bleg for en kommentar på nummeret "CoCo": "Cash Money er en hær, jeg er enmands-hær" og fortsætter: "Hør, jeg vil ikke have nogle problemer, jeg vil bare have mine penge"

Cash Money Records får brug for mere end en million, hvis de skal opfylde Lil Waynes krav. Nedenfor kan du høre gense Lil Wayne med nummeret "A Millie" fra et de albums, der rent faktisk er udkommet:

ANNONCE