Nyhed

Marie Key drager på forårsturné

Sangerinden og sangskriveren følger sit nye album op med en tur landet rundet

Mandag den 2. februar 2015 udkommer Marie Keys tredje soloalbum "Tænker Du Vi Danser", og det følger hun op med en Danmarksturné i marts og april. Marie Key kan opleves følgende steder:

20. marts: Vejle / Musikteater (billetten.dk)
21. marts: Aarhus / Train (billetnet.dk)
26. marts: Odense / Posten (billetlugen.dk)
27. marts: Aalborg / Multisalen (billetlugen.dk)
28. marts: Esbjerg / Tobakken (billetten.dk)
4. april: København / Store Vega (billetlugen.dk)
8. april: Greve / Portalen (portalen.dk)

Billetsalget starter tirsdag den 6. januar klokken 10.00. 


Marie Key siger følgende om den nye plade, der som de to forgængere er indspillet i samarbejde med keyboardspiller, programmør og producer Andreas "Maskinen" Sommer:

"Med få undtagelser er det - efter min mening - en meget lys plade. Både i sin musikalitet og i sine tekster er det et optimistisk album. Flere af sangene handler om at give slip på de forbehold og betænkeligheder, man måtte have og tro på kærligheden og fremtiden".

Det nye album "Tænker Du Vi Danser" følger op på Marie Keys anmelderroste og storsælgende album "De Her Dage" fra 2012. "De Her Dage" leverede hits som "Uden Forsvar" og "Uopnåelig" og indbragte i november 2013 seks statuetter til Marie Key ved årets Danish Music Awards.


Albummet "De Her Dage" fik fem stjerner af GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen under overskriften "Lækkerier. Marie Key rammer det sublime på formfuldendt udspil".

Hør Marie Keys nye single "Fatter Det Nu" på WiMP og Spotify:

ANNONCE