Nyhed

Lyt: 11 essentielle sange i juli

Månedens varmeste numre, du bare SKAL høre

Vi er i fuld gang med en ny måned, og derfor har vi valgt 11 nye, stærke sange, som du endelig ikke må gå glip af i juli måned. Lyt til dem her:

Cody (billedet) – I Died In My Teens

I starten af august udsendes hyldestalbummet Psyched Up Janis Re-recorded med bidrag fra hjemlige navne som Shiny Darkly, The Eclectic Moniker, Powersolo, Kissaway Trail, Sleep Party People og Cody. Sidstnævnte har leveret en besjælet genfortolkning af I Died In My Teens fra Psyched Up Janis' debutalbum Swell.


Lyt til sangen her 

Tom Waits – Take One Last Look

Det er efterhånden fire år siden, Tom Waits sidst var albumaktuel, og intet tyder på, at der er nyt på vej inden for nærmeste fremtid. Det desto mere magisk, at den gamle trubadur dukkede op og spillede den nye sang Take One Last Look i forbindelse med, at tv-ikonet David Letterman gik på pension.

Ghost – Cirice


Det teatralske svenske metalpop-band Ghost, også kendt som Ghost B.C., følger til august op på deres storslåede andet album Infestissumam med Meliora, hvorfra singlen Cirice stammer. På album tre er forsanger Papa Emeritus II blevet erstattet af lillebror Papa Emeritus III, mens bandet stadig består af en lang række kutteklædte Nameless Ghouls.

Jean-Michel Jarre – Watching You (Feat. 3D)


Den fransk electro-pioner Jean-Michel Jarre har ikke udsendt et album med nyt materiale siden 2007, men noget tyder på, at der snart er nyt på vej. Han har i hvert fald udsendt ikke mindre end fire nye singler, hvor han arbejder sammen med så forskellige navne som Tangerine Dream, M83, Gesaffelstein og 3D fra Massive Attack

Bob Hund – Hjärtskärande Rätt


Samtidig med at de skånske indie-veteraner i Bob Hund blev føjet til programmet på Roskilde Festival, slap de ep'en Dödliga Klassiker 3 løs. Denne følger op på albummet Låter Som Miljarder fra 2012 og byder blandt andet på singlen Hjärtskärande Rätt.

The Weeknd – Can't Feel My Face


I forbindelse med lanceringen af Apple Music, teknologigiganten Apples længe og spændt ventede modsvar til de mange streamingtjenester, spillede Abel Tesfaye aka The Weeknd sin spritnye single Can't Feel My Face til pressemødet.

Tom Petty – Somewhere Under Heaven


Senere på året udsender Tom Petty albummet Wildflowers – All The Rest, der indeholder en lang række hidtil uudgivet materiale fra indspilningerne til det 21 år gamle soloalbum. Materialet er blevet finpudset af producer Rick Rubin, og førstesinglen Somewhere Under Heaven har også fundet plads i rulleteksterne på den nye Entourage-film.

Dr. Dre – 2 Night (Feat. Kendrick Lamar) 


Det er nu 16 år siden, at den styrtende rige hiphop-legende Dr. Dre sidst var albumaktuel, og de mange løfter om at Retox-albummet skulle være på vej, minder nu mere om en ondskabsfuld joke. Så er det godt, at internettet findes, så der er et sted at lække sange, såsom dette ikke tidligere hørte samarbejde mellem Dre og Kendrick Lamar.

Led Zeppelin – Sugar Mama


I forbindelse med genudgivelsen af Led Zeppelins tre sidste plader er der blevet gravet godt i gemmerne og fundet en hel del glemte og sjældne sager frem. Blandt andet udsendes sangen Sugar Mama omsider officielt, som en af de mange bonussange inkluderet på Coda-albummet. Sangen er indspillet i forbindelse med bandets debutalbum helt tilbage i 1968 og nu finpudset af guitarist Jimmy Page.

Spoon – TV Set


I forbindelse med genindspilningen af gyserklassikeren Poltergeist har det amerikanske indie-band Spoon oplagt valgt at fortolket sangen TV Set til filmens soundtrack. Sangen er oprindeligt fra The Cramps debutalbum Songs The Lord Taught Us fra 1980.

Eminem – Phenomenal


Senere på sommeren får boksefilmen Southpaw med Jake Gyllenhaal i hovedrollen premiere herhjemme. Soundtracket til filmen er co-produceret af Eminem, og den 42-årige rapper leverer da også soundtrackets første single i form af sangen Phenomenal.

ANNONCE