Nyhed

Ny musikvideo: Djämes Braun lytter ik' til dem

Dancehall-duoen har lavet en ny feel-good musikvideo til deres seneste single

Djämes Braun er nu klar med den officielle video til "Lytter Ik' Til Dem", og det er der nu kommet en sommerlig musikvideo ud. Se den her forneden.

"Denne sang handler om at fjerne sig fra hverdagens problemer. Om at blokere for de personer og omgivelser, som indvirker og påvirker negativt," siger Lasse Pilfinger fra duoen.

Musikvideoen kan bedst beskrives som ren feel-good, filmet på vejen med den gæve og gakkede duo. Mon ikke det nok skal vise sig at være endnu en landeplage, der kommer til at præge det danske sommerlandskab?

Henover sommeren drager Djämes Braun på en omfattende turné, der med 21 koncerter bringer dem godt rundt i landet. Live-turnéen overlappes af Grøn Koncert, hvor duoen spiller otte gange. 


Tidligere på året besøgte Djämes Braun Bombay, hvor de optog videoen til deres forgående hit "Inficeret," og 2,4 million afspilninger senere må man sige, at de nye drenge i klassen har cementeret deres plads i folks bevidsthed. Sangen "Fugle" har dog stadig gruppens YouTube-rekord med 3,7 millioner hits.

I februar udkom Djämes Braun med deres debutalbum, "Modgift". GAFFAs Henrik Bæk kvitterede med fem stjerner og skrev: "Og hits er der rigtig mange af på albummet, der så absolut må kandidere til en af de mest ventede udgivelser dette forår."

Se "Lytter Ik' Til Dem" her: 

ANNONCE