Nyhed

Phil Rudd tilbage i spjældet

AC/DCs trommeslager har på trods af nylig dom svært ved at holde sin sti ren

Det varede ikke længe, før AC/DCs tidligere trommeslager, Phil Rudd, atter er i problemer. Nu er han blevet arresteret igen. Det bekræfter hans advokat ifølge Classic Rock Magazine.

Det sker mindre end 14 dage efter, at den 61-årige musiker blev dømt til otte måneders husarrest på New Zealand for at være i besiddelse af narkotika og være kommet med dødstrusler.

Hans advokat, Craig Tuck, har endnu ikke afsløret yderligere detaljer, men udmelder fyndigt: "Alt jeg kan sige er, at han er blevet arresteret og skal møde op i retten på mandag i Tauranga distriktsdomstol." 


Rudd blev arresteret sidste november og blev oprindeligt anklaget for mordplaner, før han erklærede sig skyldig i mindre anklager i april. 

I retten kom det frem, at han skulle have tilbudt en ansat $200.000 for at få en anden person "taget ud" i vrede over, at hans soloalbum "Head Job" ikke havde klaret sig bedre, end det gjorde. Der var derudover en større mængde ulovlige stoffer i hans hjem, da han blev arresteret. 

Dommer Tom Ingram sagde i sin domsafsigelse, at Rudd var "en relativt skrøbelig mand", som "følte sig forpligtet til at udleve sit rockstjerneliv i offentligheden"." Hen tilføjede: "De er 61 år gammel nu, hr. Rudd - De er ikke 21."


Trommeslageren har anket dommen. Imens fortsætter AC/DC deres "Rock Or Bust"-verdensturné med Chris Slade bag trommerne. Da de spillede på Dyreskuepladsen i Roskilde i onsdags, savnede GAFFAs musikanmelder Henrik Tuxen dog alligevel den omtumlede Rudd: "Stor respekt for Chris Slade, der på et nummer som "Shot Down in Flames" lægger den helt rette bund, men jeg foretrækker alligevel Phil Rudd bag tønder frem for tremmer (er du hægtet af, tjek mandens "lyssky" meritter det sidste år). Enkelhedens bankende mester, der har det der udefinerbare ekstra." Han kvitterede med fem stjerner. 

 

ANNONCE