Nyhed

Shaggy: Min musik kan redde verden fra terrorisme

Den amerikanske musiker mener, at ISIS ville afholde sig fra deres makabre henrettelser, hvis de lyttede til hans musik i stedet

Pop-reggae-smeden Shaggy mener, at hans musik kan være behjælpelig i den globale kamp mod terrorisme - heriblandt også ISIS. Det skriver NME. 

Det er i et interview med Miami New Times, at Shaggy kommer med sin filosofi om, hvordan musik - særlig hans egen - har magten til at bringe folk sammen og slutte konflikter, der fører til vold. 

"Hvis du er i stand til at skære hovedet af en mand, er du syg i roen. Men rigtig musik fremkalder følelser," slår han fast. "Så hvis de lytter til min musik eller reggaemusik, vil de ikke være i stand til at skære hovedet af nogen som helst."


Shaggy udpeger reggaemusik som den genre, der er bedst til at skabe fred. Han foreslår, at "det giver lyst til to ting", når du lytter til reggae, og han opremser: "at gøre nogen gravid eller ryge sig fucking skæv."

Marijuana er også en del af hans plan til at bekæmpe ISIS. "Skæve mennesker har ikke lyst til at slå ihjel; de vil have kærlighed. De har brug for noget jamaicansk hash, som de kan distribuere blandt ISIS. Jeg garanterer, at det vil sætte en stopper for alle krigene derude."

Før sin succesfulde tid i musikbranchen, hvor han hittede med sange som "Mr. Boombastic" og "It Wasn't Me", tjente Shaggy som marinesoldat i den amerikanske hær. Han var således udstationeret under Golfkrigen.

Det verdensomspændende hit, "It Wasn't Me", der blev spillet til udødelighed i 2001, stammer fra albummet "Hot Shot". Det imponerede dog ikke GAFFAs musikanmelder Christian Grubert. Han kvitterede med to stjerner og konkluderede: "Ligner, lugter og smager af luft."

Derfor kan vi dog godt slå et slag for verdensfreden og give "It Wasn't Me" endnu et spin her: 

 


 
ANNONCE