Nyhed

Stella Polaris fuldender program

Endnu flere lækkerier fra sommerens chill-festival - lige fra Lulu Rouge til The White Album

I dagene fra den 24. juli til den 2. august kommer Stella Polaris forbi Sønderborg, Aarhus, Kolding og Frederiksberg, København. Nu er de sidste navne tilføjet programmet. Det drejer sig om: Kelela, Museum of Love, Lulu Rouge, T.O.M. & His Computer, M.I.L.K., The White Album og Wagar.

Den amerikanske stjerne Kelela (billedet) gæster i år Stella Polaris. Hun udgav det succesfulde Cut 4 Me mixtape for et par år siden, og hendes nye ep er lige om hjørnet. Kelela er en af de mest interessante pop-artister. Hun skriver nogle virkelig gode sange, og så gør hun brug af nogle af de allermest interessante producere, som Nguzunguzu, Jam City og Kingdom.

Den ene halvdel af Museum of Love er du måske stødt på. Nemlig Pat Mahoney og hans energiske stil bag trommesættet i LCD Soundsystem. Sammen med Dennis McNany udgør han den DFA-duoen Museum of Love. Deres produktioner lyder som moderne 80'er-new wave og har en en coolness over sig som få andre acts.

Stella Polaris har en helt speciel tradition. På den sidste dag, som sidste act, sendes Lulu Rouge bag pulten og løfter som regel stemningen til et nyt niveau. Duoen der består af T.O.M og Buda, er nogle af landets bedste dj's, og med tasken fuld af special-producerede edits er det altid en helt særlig oplevelse.

Selvsamme T.O.M har ligeledes sit eget projekt, sammen med sin computer. T.O.M & His Computer er electronica, rock, lo-fi-guitarer, vokaler og nærmest filmiske lydflader. T.O.M supportede Trentemøller på hans USA tour i 2014 med stor succes.

M.I.L.K. er en af de nye danske musikhåb. I et musikkollektiv centreret omkring Emil Wilk strømmer neo-soul ud af højtalerne. Der er tydelige referencer til nyere acts som Jungle, Rhye og Blood Orange, men også til Curtis Mayfield og Sly Stone. Selvom han kun har udgivet en enkelt single, er M.I.L.K. allerede hypet til skyerne. Og det er med god grund.

Det danske folk-band, The White Album skriver sange med en smuk nordisk melankoli, som ikke findes meget bedre. Trioen har siden første udgivelse nydt stor ros fra presse såvel som publikum. The White Album udgav deres første album i slutningen af 2014. "The Quiet Strum" modtog fire stjerner af GAFFAs Michael José Gonzalez, der skrev: "Det er akustisk klingende, behageligt og enormt elegant udført."

Waqar er en af de mest alsidige dj's på den københavnske nattehimmel. Han har en musik-passion og smag som få andre, hvilket gør hans optrædener uforudsiglige og altid interessante. Det er første gang Waqar spiller på Stella Polaris.

Du kan fange Stella Polaris i disse byer på disse datoer - hver dag fra klokken 12.00 til 21.00:

24. juli: Sønderborg Slot, Sønderborg
25. juli: Botanisk Have, Aarhus
31. juli: Koldinghus, Kolding
2. august: Frederiksberg Have, Frederiksberg

Fuldt line-up Stella Polaris 2015: ACollective (ISR), Alex Vargas, Chris Coco (UK), Gavyn Mytchel (UK), Helmet Compass, Jimmy Somerville (UK), Kelela (US), Laid Back, Land Observations (UK), Lulu Rouge, Lydmor, Mads Bjørn, M.I.L.K., Museum of Love (US), Pete Gooding (UK), The Kikos, The White Album, Thomas Buttenschøn, T.O.M & His Computer, Tomas Barfod, Waqar og Yungest.

Bemærk, at ikke alle kunstnere spiller alle steder.

Læs mere her på Facebook her

ANNONCE