Nyhed

Dave Grohl er klar til en ny runde af Sonic Highways

HBO har sagt ja til en ny sæson med Dave Grohls musikdokumentar-serie. Hvor går turen hen denne gang?

I år har Foo Fighters rejst rundt med albummet "Sonic Highways", som udkom i november sidste år. De kommer desværre ikke til Danmark, men sidste år var bandet ude at indspille deres dengang kommende album i en række amerikanske byer. Indspilningsprocessen blev til dokumentarserien med samme navn som albummet, og serien har sidenhen været en succes på HBO og har også været vist på DR3 i Danmark.

Under et interview med NME bekræfter bandets forsanger Dave Grohl (billedet), at serien også får en sæson to, hvor man umiddelbart kunne tro, at serien kun skulle omhandle de legendariske studier og musikbyer, som gruppen besøgte sidste år. Denne gang får dokumentaren muligvis et mere internationalt præg. Dave Grohl udtaler, at dokumentaren måske vil foregå i England eller vil komme til at involvere en række ikke-amerikanske artister, som er påvirket af en stribe amerikanske musikbyer. "Men den kan finde sted hvor som helst, for alle byer har en musikalsk historie."

Albummet "Sonic Highways" fik ros, da det udkom og modtog fire stjerner i GAFFA, hvor anmelderen Michael Jose Gonzalez skrev:

"Trods en undervægt af fuldtræffere er alt ved det gamle, og intet nyt må siges at være helt okay nyt, når man har så højt bundniveau som drengene her".

Se musikvideoen til "Something From Nothing" fra "Sonic Highways" her:

ANNONCE