Nyhed

Enrique Iglesias pådrager sig skader efter forsøg på at gribe drone

Iglesias skar sin hånd på en drone, men fortsatte ufortrødent med sin blodige hånd i bandage

Det blev en blodig forestilling, da Enrique Iglesias under en koncert i den mexicanske by Tijuana forsøgte at gribe en svævende drone, der filmede koncerten. Han skar sine fingre til blods, men fortsatte hårdnakket koncerten med hånden indbundet i bandager.

"Under koncerten bliver dronen brugt til at skyde billeder af publkum, og en aften griber Enrique dronen for at give publikum et billede af koncerten set gennem hans øjne. Noget gik galt, og han havde et uheld," forklarer en repræsentant i en pressemeddelelse. "Han blev semi-behandlet af medarbejdere fra siden af scenen, der forsøgte at stoppe blødningen. De rådgav ham til at stoppe koncerten. Han besluttede dog at spille endnu en halv time, mens blødningen fortsatte resten af koncerten."

Iglesias skulle angiveligt have forsøgt at tage et selfie af sig selv, da hans fingre sat fast i dronens motor, hvilket resulterede i en lind strøm af blod. Han smed dronen på scenegulvet og besluttede at give sit publikum en lettere makaber kærlighedserklæring ved at tegne et blodigt hjerte på sin hvide T-shirt.

Du kan se den blodige affære her:

ANNONCE