Nyhed

Enrique Iglesias til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Det spanske latinpop-fænomen Enrique Iglesias kommer til Danmark og giver koncert i Royal Arena 3. juni. Det bliver sangeren og sangskriverens første danske koncert i ni år.

Enrique Iglesias, søn af sangstjernen Julio Iglesias, albumdebuterede i 1995 og trådte hurtigt ud af sin fars ellers lange skygge. Fem af sangene toppede Billboards Latin-hitlisten, og albummet gav Iglesias junior sin første Grammy. Siden har han hittet massivt med sange som "Hero", "Bailamos" og "Be With You", og han har solgt mere end 159 millioner albums over hele verden, hvilket gør ham til en af de bedst sælgende spanske artister nogensinde. Han er også blevet hædret med et hav af priser – hele 197 af slagsen, blandt andet Grammyer, World Music Awards og American Music Awards.

Iglesias har udgivet 10 album, senest Sex and Love fra 2014, og han arbejder nu på et nyt udspil. Hans seneste single i eget navn er "Súbeme La Radio" (feauturing Descemer Bueno, Zion & Lennox) fra februar, en sang, som nåede andenpladsen på Billbards Latin-hitliste og førstepladsen i Spanien.

Latinstjernen har ikke optrådt i Danmark siden 2009, hvor han gæstede Forum Horsens. Dengang uddelte GAFFAs anmelder fire stjerner og skrev blandt andet: "Vokal og band var håndværksmæssigt i orden, de ekstra latin-elementer i sangene i forhold til de mere polerede studieudgaver var kærkomne, og den meget kontante inddragelse af publikum var stærkt underholdende."

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Enrique Iglesias, Forum Horsens, maj 2009

Varm op med hittet "Súbeme La Radio":

ANNONCE