Nyhed

Guide: Her er ugens bedste fester

Skal du feste i en sleazy kælder eller udendørs ved vandet? Find vej til ugens bedste dansegulve her.

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her.

En god samling natmaskiner

Natmaskinen er tilbage på KB18 med et virkelig fint lineup, som er kendte og elskede af de københavnske festtyper, der godt kan lide at danse udendørs i sommernætterne: Djuma Soundsystem, Broxgaard, Jokke & Renata samt nattens glade værter Bongo & Pusk. Og man skal kun betale rørende 40 kr. for at høre dem.

Hvad: Natmaskinen – med Djuma Soundsystem, Broxgaard og Jokke & Renata
Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V.
Hvornår: Fredag kl. 23.55 til 08
Hvordan: https://www.facebook.com/events/970515076333754/


Mere sleaze
Klubaftenen Sleaze er tilbage på BlueVelvet, denne gang med Kong og Kasper Marott bag pulten til en omgang house, soul, new wave og disco. Gulvet var helt fyldt fra start til slut til sidste Sleaze, lyder det fra arrangørerne, og det er helt gratis at sleaze med.

Hvad: Sleaze Part II
Hvor: BlueVelvet, Studiestræde 14A, Kbh. K.
Hvornår: Fredag fra kl. 23.55
Hvordan: Facebooklink


Dimensions-launchfest
Amerikanske Delano Smith (Detroit, selvfølgelig) og tyske Yossi Amoyal fra Sushitech spiller på mainfloor på Boxen lørdag aften, mens Mashti og Jean von Baden fyrer op for kærligheden og krammelysten i Red Box. Alpha Bite spiller på White Box, hvor dørene er åbne fra kl. 21. Aftenen er launchfest for Dimensions-festivalen, der foregår i slutningen af august i Kroatien.

Hvad: Dimensions Launch Party
Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K.
Hvornår: Lørdag fra kl. 23
Hvordan: Facebooklink


Balancefest
Lørdag 20. juni sker der tre temmelig balanceagtige ting i København. Først er der Red Bull Diving Competition (ekstremudspringere, der laver saltomortaler fra toppen af Operahuset og ned i havnevandet), som starter kl. 14. Så er der Rail Line-wakeboarding-konkurrence med professionelle wakeboardere i Copenhagen Cable Park fra 17 til 19: CCP Tail Line.  OG SÅ er der fest bagefter i kabelparken, hvor man kan prøve det spritnye mobilspil Balance Benny, tjekke sine egne skills på et Indo Board (og vinde præmier) eller bare kaste sig over grillen og fadølsanlægget. Det er gratis, og der er dj's (Stoffer & Friends).

Hvad: Balance Benny Preview Party
Hvor: Copenhagen Cable Park, Kraftværksvej 24, Kbh. S.
Hvornår: 20. juni fra kl. 18
Hvordan: Facebooklink


Stor fest på Godsbanen
På Godsbanen i Aarhus holder S.T. Valentin stor fest med Morten Breum og Ukendt Kunstner øverst på plakaten, suppleret af blandt andre Gunvad, Stuf, Kennan, T.A.I.T., SHAQ, Gong Fellaz og Rasmus Kjær. Festen holdes for at fejre butikkens 6-års jubilæum (til sidste års 5-årsfest var der mere end 1500 gæster). Billetter på greenticket.

Hvad: Morten & Ukendt Kunstner
Hvor: Godsbanen, Skovgaardsgade 3, Aarhus C.
Hvornår: Lørdag fra kl. 21
Hvordan: Facebooklink


Fredagsopvarmning?

Du kan varme op til fredagsfesten i indre by i Matinique-butikken med drinks og dj bag pulten. Fredag den 19. er det Jan Brandi kl. 17 til 19. Du kan høre numre udvalgt af Rekyl og Jan Brandi på Matinique_Officials Spotify.

Hvad: The Urban Gentlemen
Hvor: Matinique Store, Christian IX's Gade 2, Kbh. K.
Hvornår: 19. juni kl. 17 til 19 
Hvordan: Facebooklink


 

Holder du verdens bedste fest næste uge? Send den til [email protected].

ANNONCE