Nyhed

Mariah Carey klar med ny musikvideo på dating-side

Se videoen til Infinity, der blev lagt op på dating-siden Match, hvor Mariah selv er kærlighedssøgende bruger

De fleste kender et par, der har mødt hinanden på en dating-side - og det er åbenbart også her, at sangfuglen Mariah Carey tror på, at den store kærlighed ligger gemt. Hun har nemlig skrevet sig op som bruger på dating-siden Match, hvorpå hun også lod premieren på den nye musikvideo til "Infinity" løbe af stablen. 

I den glimtende nye video, der tydeligvis er skudt i Las Vegas, går Mariah Carey rundt i sin smukke bolig, mens hun har sin smartphone tæt ved hånden. Her bruger hun dating-app'en fra Match til at swipe igennem forskellige mænd, blandt andre den muskuløse model og skuespiller Tyson Beckford og den unge skuespiller Jussie Smollett, der er kendt fra den amerikanske soap-opera Empire. Mariah får afvist Beckford - og også Smollett, idet hun foretrækker hans lille hundehvalp frem for ham. Men i sidste ende sætter hun sig dog ind i Smollets cabriolet og satser på ham. 

Om videoen har Mariah Carey selv sagt: "Jeg håber, at enhver kvinde, der er single og lytter til denne sang går ud og finder sin uendelighed (infinity), om det så er på Match eller på den traditionelle måde." På Careys egen brugerkonto på Match (brugernavn: MC1toInfinity) kan man se ren basal information, for eksempel fritidsinteresser, om sangerinden samt billeder fra den nye video.

"Infinity" er det eneste nye nummer, der at finde på det greatest hits-album, "# to Infinity", der udkom i maj måned. Du kan lytte til nummeret og se den nye video lige her:  

ANNONCE