Nyhed

Muse smider ny single på gaden - lyt her

Det pompøse britiske rockband gør nyt nummer tilgængeligt inden næste uges pladeudgivelse

På mandag den 8. juni udgiver Muse deres syvende studiealbum "Drones", og i de sidste par måneder har bandet stille og roligt varmet forventningerne op hos både nye og gamle fans af gruppen med flere singleudspil fra det kommende album. I dag har trioen så udgivet den formodentlig sidste single fra albummet inden release. Det nye nummer "The Handler" følger dermed i kølvandet på sangene "Psycho", "Mercy", "Reapers" og "Dead Inside", så et tydeligt billede af den overordnede lyd på "Drones" er efterhånden ved at danne sig.

"The Handler" lyder som klassisk Muse med et kendetegnende tungt guitarriff, dybe, buldrende trommer og Matthew Bellamys særegne vokal centralt i lydbilledet. Med tekstbidder som "You are the handler/and I will execute your command" lægger lyrikken sig også i direkte forlængelse af de temaer, der er blevet præsenteret på de tidligere singler. Her har Muse blandt andet beskæftiget sig med personer, der bliver overtaget af mørke kræfter, ligesom også albumtitlen lægger op til emner, der er højt oppe i tidens debat med droneangreb og deslige.

Muse har selv udtalt, at de på "Drones" er på vej tilbage til et mindre elektronisk udtryk, der ellers prægede deres seneste album "The 2nd Law" fra 2012, hvor massive synthflader og andre elektroniske elementer blandede sig i Muses bombastiske rockmusik. Det blandede udtryk resulterede også i en lunken anmeldelse fra GAFFAs hånd, så hvis man er Musefan kan man håbe, at det overordnede resultat på det kommende album bliver mere solidt. Derudover spiller Muse også på årets Roskilde Festival, hvor de torsdag aften fyrer op under den orange teltscene på Dyrskuepladsen.

Lyt til "The Handler" via Spotify her:

ANNONCE