Nyhed

Ny Daft Punk-dokumentar lige om hjørnet

Daft Punk Unchained vises første gang senere på måneden. Se listen af de medvirkende stjerner.

Den franske dance-duo Daft Punk har tidligere bekræftet over for BBC, at de har arbejdet på en længere dokumentarfilm, som efter planen skal vises på den franske tv-kanal Canal+ den 24. juni.

Mens duoen altid optræder med deres karakteristiske robotmasker ved offentlige events, dukker der flere kendte frem i dokumentarfilmen. På amerikanske musikhjemmesider er der blevet offentligjort, at navne såsom Kanye West, Pharrell Williams (som blandt andet medvirkede på "Get Lucky" og "Lose Yourself To Dance" på Daft Punks seneste album "Random Access Memories"), produceren Nile Rodgers (som har produceret dele af selvsamme album, men som også er kendt fra tiden i disco-gruppen Chic), den italienske musiker og producer Giorgio Moroder og den franske filminstruktør Michel Gondry er involveret i dokumentarfilmen.

På nuværende tidspunkt er det ikke klart, om dokumentaren vises i Danmark.

Daft Punk var sidst albumaktuelle med "Random Access Memories" fra 2013, hvor albummet fik tildelt 4 stjerner af GAFFAs anmelder Simon Nathanael med ordene:

"Men ved at overbetone budskabet har de banebrydende robotter slettet deres egen medium- computeren- som var budskabet. Kan man læne sig op ad et kæmpe brand, får man dog også længere taletid med sine fans, inden de skifter samtale. Det bliver interessant at se, hvad en udpræget remix-kultur har tænkt sig at svare igen."

"Get Lucky", den første single fra albummet havde gæstestjernerne Pharrell Wiliams og Nile Rodgers involveret og blev i 2013 en enorm succes hen over sommeren.

Genhør "Get Lucky" her:

ANNONCE