Nyhed

Oplev Glastonbury-magien bygget i Lego

Legoland i England har genskabt den legendariske festival komplet med Kanye West, The Who og Dave Grohl med brækket ben.

I morgen er det igen blevet tid til, at over 100.000 mennesker tager en tur til Somerset i England for at bade i Glastonburys legendariske mudderpøle. Nå ja, og så også for at lytte til store navne som Kanye West, Patti Smith, Alt-J og The Who. Nu har den engelske udgave af Legoland imidlertid lavet deres egen miniature-udgave af festivalen, der kan ses i forlystelsesparken i Windsor.

Og det er en yderst detaljeret Lego-model, der er tale om, for modelbyggerne har brugt over 720 timer og næsten 10.000 klodser på det minutiøse arbejde, inklusive over 5000 klodser til den ikoniske Pyramid Stage, hvor festivalens største navne optræder. Netop hovednavnene står også på modellens scene, hvor Kanye West ses flankeret af både Florence fra Florence & the Machine og Pete Townsend og Roger Daltrey fra legendariske The Who. Ligeledes kan man i backstage-området finde en gipsbeklædt Dave Grohl, der måtte aflyse Foo Fighters' Glastonbury-koncert, i samtale med Kanye Wests lige så kendte kone Kim Kardashian.

Det sker sjældent, at Glastonbury har tørvejr alle dage, festivalen varer, og derfor er både smat og mudder en lige så stor en del af festivalen som den gode musik, hvilket Lego-byggerne naturligvis også har taget højde for. Der er nemlig importeret jord direkte fra Glastonburys egen plæne, så de klodsede figurer kan svømme rundt i en autentisk mudderpøl.

Se det fulde galleri her.

ANNONCE