Nyhed

Reptile Youth smider dokumentaristisk L.A.-musikvideo

Se den nye video til Away, som følger forsanger Mads Damsgaard rundt i Los Angeles' gader og undergrund

Det var triste nyheder fra Reptile Youth-fronten, da bassist, Esben Valløe, i april valgte at forlade det danske band. Forsanger Mads Damsgaard har dog ganske ufortrødent kørt Reptile Youth videre, i hvilken forbindelse han har allieret sig med Kashmir-bassist Mads Tunebjerg, Mads Berland fra Broke og MØ's trommeslager, Rasmus Littaur. Dermed kunne Damsgaard også i sidste måned løfte sløret for singlen "Away" fra den nye ep, som er lige på trapperne – og nu er der også kommet en ny musikvideo til singlen. 

Videoen er lavet af Jeremy Power Regimbal og Justin Tyler Close, der følger Mads Damsgaard rundt i Los Angeles' gader og stræder. Musikvideoen indeholder også små snaser af et interview med Damsgaard, der kredser om emnet "Away" – at tage væk fra det hele. Om dette emne fortæller Mads Damsgaard: "Faktisk har jeg hele livet haft lyst til bare at smutte. Men der har altid været noget, der har holdt mig fast. Kærlighed, ambitioner, struktur, afhængighed. Måske det er derfor, det virker meget stærkt i mig. Fordi jeg har drømt om det hele mit liv, men aldrig rigtig gjort noget ved det."

Mandag den 8. juni udkommer den nye ep "Away" i samarbejde med Merzedes-Benz – men allerede nu og frem til udgivelsen kan den downloades gratis fra bandets hjemmeside

I efteråret spiller Reptile Youth tre koncerter med scenografi og visuals arrangeret af den amerikanske scenekunstner Abby Portner, og vi giver dig selvfølgelig tid og steder her: 

29. september: Bremen Teater, København 

2. oktober: Mungo Park, Kolding

3. oktober: Bora Bora, Aarhus 

Du kan se den nye musikvideo til "Away" lige her:

ANNONCE