Nyhed

Se premieren på Laust Sonnes musikvideo fra Berlin

I videoen til den nye single On the Radio agerer hustruen Maria Erwolter det kvindelige modspil til Laust Sonne, der bevæger sig rundt i Berlin

Laust Sonne, bedst kendt som den energiske trommeslager i D-A-D, har i flere år arbejdet med eget soloprojekt - og nu kan GAFFA præsentere premieren på musikvideoen til hans nye single, "On the Radio", som kommer til at figurere på musikerens kommende solo-album. 

80'er-elektro-pop-sangens tema er kærlighed, og i videoen ser man da også Laust Sonne og hans kone ude i det virkelige liv, Maria Erwolter, gå igennem tykt og tyndt sammen, mens den valgte lokation er Berlins gader og stræder: "On the Radio handler om den jalousi og nostalgi, du oplever, når du har fået dit hjerte knust. Om at længes efter og drømme om at kunne genopleve de vildeste og bedste øjeblikke fra den kærlighed, der nu ikke længere er, f.eks. at danse sammen til den fælles yndlingssang, der pludselig bliver spillet i radioen," fortæller Laust Sonne. 

At det netop er i Berlin, at videoen til den nye single er skudt, er heller ikke nogen tilfældighed: "Berlin har altid været en magnet for kreative sjæle og grænsesøgende mennesker. Byens egen historik og indre konflikter og modsætninger er evigt fascinerende - der er noget i luften dernede, og det har jeg også kunnet mærke, når jeg har været dernede, hvilket jeg har været en hel del de seneste år," siger han. 


Musikerens nye plade, "Relations", kommer ud i Danmark senere i 2015 på mandens eget pladeselskab, Billy Records - og multiinstrumentalisten Sonne har da naturligvis også selv indspillet alle instrumenterne til albummet. Laust Sonne har tidligere udgivet albummet "Laust Sonne" fra 2011, der fik en hård medfart af GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen, som gav pladen to stjerner. Han har desuden tilbage i 2003 udsendt et album under aliaset Dear.

Du kan se videoen til "On the Radio" lige her: 


ANNONCE