Nyhed

Slipknot ude med ny, foruroligende musikvideo

Se videoen til Killpop fra det Copenhell-aktuelle heavyband

Så er det amerikanske heavy-band Slipknot ude med en ny video til sangen "Killpop" fra gruppens seneste album ".5: The Greay Chapter", der kom på gaden i oktober 2014. Videoen er instrueret af Slipknots ældste medlem Shawn "Clown" Grahan - en foruroligende video, hvori man ser bandmedlemmerne befinde sig i en forladt bygning, som er hjemsøgt af blandt andre et par suspekt udseende tvillinger, og en ged for den sags skyld. 

".5: The Grey Chapter" er det femte studiealbum fra det ni mand store maskerede metalband, og GAFFAs anmelder Keld Rud var intet mindre end begejstret for den nye skive. Han gav pladen fem ud af seks stjerner og skrev blandt andet: "Der er ganske få minutter af det mere end en time lange album, der ikke fængsler én til højtalerne. Og .5: The Grey Chapter indtager på én gang nyt land og bevarer allerede erobret territorium."

Slipknot spiller koncert på dette års Copenhell på Refshaleøen i København torsdag den 18. juni. Festivalen løber af stablen den 18.-20. juni, og du kan finde billetter lige her - endagsbilletterne til torsdag er dog allerede udsolgt. 


Se musikvideoen til "Killpop" her:

ANNONCE