Nyhed

Urmutter gransker livets store spørgsmål i ny musikvideo

Urmutter er et nyudklækket elektronisk projekt af komponisten Søren Bonke, der også er kendt som Klak Tik

Komponisten Søren Bonke er også kendt som Klak Tik, men debuterer nu med sit dugfriske alternative electro-projekt, Urmutter. Hans første singleudspil "Avenue Of Giants", der leverer kærlige profetier om menneskehedens undergang, er blevet visualiseret i Los Angeles' øde bylandskaber.

Iklædt en japansk kimono, ansigtsmaling og et farverigt pandebånd bevæger Bonke sig igennem golde gader i en form for spirituel stammedans. Musikvideoen er blevet skudt og instrueret af hans bror, Adam Bonke, der for nylig modtog en "Young Directors Award" og 20 ruller 35mm film i Cannes, som er blevet brugt til at skabe filmen.

Urmutter udgiver sin debut-ep i august og forklarer, at ep'en forsøger at granske livets store spørgsmål. "Ep'en er præget af modsætningernes kollideren. Det syntetiske/organiske, det maskuline/feminine, det virkelige/fantastiske. Som et androgynt afkom af Bowies Berlin-æra. Urmutter er inspireret af 70'ernes populærvidenskab og drevet af at skabe en musikalsk appel. Ville den første moder give os en opsang eller se os som overlegne væsener, hvis hun så os nu?," står der i en pressemeddelelse.

Til sommer vil Urmutter turnére med sin ep, men indtil da kan du svælge dig i spiritualiteten på "Avenue Of Giants":

ANNONCE