Nyhed

Vind koncertrejse til Island med Of Monsters And Men

Den islandske succes-kvintet har taget verden med storm og vender nu hjem. Du kan blive den heldige, der tager med og oplever bandet på hjemmebane

Den islandske indie-folk-kvintet Of Monsters And Men er i øjeblikket på verdensturné i forbindelse med udgivelsen af deres seneste album, "Beneath The Skin". Det bringer dem blandt andet til Store Vega den 31. oktober, men inden da vender de den 19. august hjem til Island for at give koncert i den arketektoniske perle af et koncerthus, Harpa, i Reykjavik. 

"Vi ser frem til at spille i Harpa i august. Det bliver rart at komme hjem og få en dosis af islandsk sommer," lyder det fra bandet. 

Of Monsters And Men oplever stor popularitet rundt om i verden og har optrådt på festivaler såsom Lollapalooza, Bonnaroo, Coachella, Glastonbury og i det hele taget turnéret flittigt på verdensplan, siden de første gang tog verden med storm i 2011. 


GAFFA trækker lod om en helt særlig præmie i forbindelse med deres hjemmekoncert: 

I samarbejde med Universal Music sender vi en heldig vinder + ven til koncert med Of Monsters And Men den 19. august i Eldborg salen, i Harpa på Island. Præmien inkluderer to flybilletter fra København-Reykjavik tur/retur samt en overnatning i delt dobbeltværelse på et hotel centralt i Reykjavik. 

Grib chancen for at få fingrene i en smuk tur til Island med tilhørende koncertoplevelse! Du kan deltage i konkurrencen lige her

ANNONCE