Nyhed

Distortion Ø er klar med spilleplanen – og nyt navn

Ud over spilleplanen er også en ny kunstner blevet skrevet på plakaten

Efter at have præsenteret alle musiknavne, der skal spille på Distortion Ø, er festivalen nu klar med spilleplanen. Festen vil byde på en bred vifte af kunstnere fra forskellige forgreninger af genrespektret, ligefra hardstyle til dancehall. Du kan blandt andet opleve Fritz Kalkbrenner, Cashmere Cat, Kesi, Ukendt Kunstner og Wooden Wisdom. Derudover vil der også være én verdenspremiere og ti danmarkspremierer.

"Vi er super stolte af årets line-up til Distortion Ø, der både byder på sværvægtere som Fritz Kalkbrenner, Siriusmo, Modeselektor og Soul Clap, og samtidig indeholder upcomming kunstnere. Desuden hiver Distortion i elvte time et ekstra es ud i ærmet, når det franske stjerneskud Bambounou tilføjes line-up. Det bliver helt vildt," fortæller Distortions booker, Nis Sigurdsson i en pressemeddelelse. Den unge parisiske producer, Bambounou bliver givet i tilgift til offentliggørelsen af programmet og forener New York-house med britisk funk og old school electro på lørdagens Red Bull Music Academy Stage klokken 21.30.

Verdenspremieren bliver forvaltet af duoen Kant, der siden sidste år har været på verdensturné og floreret på hitlisterne. De har altid eksisteret som duo, men har aldrig optrådt som en... før deres optræden på Distortion Ø.

Du kan finde spilleplanen til sommerens ø-fest her, og hvis du endnu ikke har sikret dig billetter, kan du få fingrene i dem her. Indtil da kan du varme op til festerne med musikprogrammets nyeste skud på stammen:

ANNONCE