Nyhed

Festival hylder det danske sprog

En sommerdag i Brønshøj har vokseværk og fylder nu to dage

Det danske sprog springer ud i fuldt flor, når Brønshøj Amfiteater den 29. og 30. maj afholder "En Sommerdag På Bellahøj."

11 bands og tre digtere er på programmet, der både tæller soul-fornyeren Karl William, Marvelous Mosell featuring Tue Track og hippie-veteranen Niels Skousen.

Poeten Peter Laugesen, som altid har taget på sproget med boksehandsker, kommer og viser, hvordan man får de danske gloser til at swinge.

Det er i øvrigt ikke tilfældigt, at litteraturen har plads på programmet. Brønshøj er jo kulissen i Bjarne Reuters ungdomsroman "Når snerlen Blomstrer."

Festivalen "En sommerdag i Brønshøj" er på bare to år vokset fra en enkelt koncert til et program, der strækker sig over to dage, og den har fået succes med at tiltrække de lokale fra villakvarteret og de unge inde fra København.

Artister og digtere: Karl William, Niels Skousen, Marvelous Mosell feat. Tue Track, Kirstine Stubbe Teglbjærg, Peter Laugesen, Mads Mouritz, Fribytterdrømme, Marianne Larsen, Katinka, Tårn, Blomqvist, Anna Spejlæg, Rest In Beats, Børnepoesi & Sommersange.

Find billetter 

Nap en smagsprøve på Karl William

 

 

 

 

 

ANNONCE