Nyhed

Hør: Morten kravler til tops i Himalaya med danseskoene på

Den danske dj og producer debuterer med ny single på det toneangivende label, Armada Trice

Danske Morten, der er bosat i Los Angeles, debuterer nu på det toneangivende hollandske label, Armada Trice, med endnu en basker til dansegulvet. Hør "Himalaya" i WiMP eller Spotify her forneden.

En fængende melodi og et stærkt drop, der kan få selv de mest stædige bænkevarmere ud på dansegulvet, er opskriften på Mortens succes. "Himalaya" er da heller ingen undtagelse og har siden den amerikanske release i april været at finde helt i toppen af Beatport Top 100 charten.

Den danske dj og producer har efterhånden besteget højdedragene og kan siges, at færdes i toppen af EDM-genren. Sidste år skrev han kontrakt med det svensk/amerikanske label PRMD Music med kontorer i Stockholm og New York, drevet af manageren Ash Pournouri, der står bag den svenske superstjerne Avicii, som i øvrigt også er aktuel med nyt bud på sommerens hit.  

Den 28. februar indtog Morten Train i Aarhus. Her modtog han hele fem stjerner af GAFFAs musikanmelder Mads Jensen, der blandt andet skrev: "Publikum var mødt op for at feste, og en fest fik de. To timers intensiv hoppen, dansen og håndtegnskast gør det svært at sætte en finger på den hjemvendte søns præstation."

Du kan opleve Morten på de danske festival scener i år, såsom Tinderbox, Smukfest og Nibe Festival.

Hør "Himalaya" i WiMP eller Spotify her:

ANNONCE