Nyhed

Hør nyt nummer fra Kashmir-bassists kommende soloplade

Mads Tunebjerg er ude med solomateriale under aliaset Ian Castle

Bassist Mads Tunebjerg, der har været en trofast del af Kashmir siden starten i 1991, er nu klar til at udgive solo-pladen "Ça Va" under aliaset Ian Castle.

Den erfarne bassist har før foretaget svinkeærinder, der blandt andet har ladet ham udforske kærligheden til den elektroniske musik gennem flere sideprojekter som Masukun og Screen Tests, og senest har han spillet med Reptile Youth.

Ian Castle-projektet er med sin legesyge elektroniske lyd radikal anderledes, end hvad du før har hørt fra Tunebjergs hånd. Nummeret "Time On" som du kan høre via Soundcloud nedenfor, er skrevet i samarbejde med Chang Il Kim og produceret samt mixet af Mads Tunebjerg selv.


Udgivelsen bliver en del af konceptet Secondary Feed, der udgives af Forlaget Aftryk. Idéen bag er at give medlemmer af etablerede bandkonstellationer en platform for udgivelse af deres eget solomateriale.

Ian Castles ep "Ça Va" udgives den 13. maj og vil, som alle kommende Secondary Feed-udgivelser, kun udkomme i formatet 10" vinyl i et særligt stofindbundet bogomslag og i et begrænset oplag af 400 eksemplarer.


ANNONCE