Nyhed

Raske Penge har politikerne på sigtekornet

Hør splinterny og top-aktuel sang om de folkevalgte

I anledning af valget udgiver Raske Penge den nye sang "Ik Stol På Dem." Et nummer, der stort set sætter politikere og børnelokkere i samme tvivlsomme kategori. 

"At opleve politikere pynte på, fortie eller fordreje sandheden er så normalt, at forargelsen hurtig glemmes. Skandaleramte politikere vender tilbage gang på gang, som om vi vælgere intet husker. Det pisser mig af, og med denne sang vil jeg gerne minde om, at man skal have skepsis og kildekritik med sig, når man sætter sit kryds," siger Raske Penge.  

Den nye sang er en duet med Højer Øye, som Raske Penge kalder den bedste kunstner i bølgen af dansk dancehall og grime; det er også Højer Øye, der har produceret nummeret. 

"Ik Stol På Dem" bliver sidste single inden albummet ryger i handlen: "Mit album bliver kulminationen på hele min karriere indtil nu. Jeg har hidtil udgivet en masse singler. Det er normen i jamaicansk dancehall. Man udgiver singler, og når man så synes, man har nok, samler man dem til et album. På mit album kommer der dog også til at være en håndfuld helt nye numre. Den her single bliver den sidste forud for pladen," fortæller Raske Penge. 

Hør Raske Penge og Højer Øye med "Ik Stol På Dem" her:

ANNONCE