Nyhed

Se U2 spille med Bonos dobbeltgænger

Forsanger fra kopi-band synger The Sweetest Thing

Bono hev tirsdag aften sin dobbeltgænger på scenen under en koncert i L.A. Forum, og største forskel på rockstjernen og kopi-sangeren var faktisk hårfarven. 

Stemmen, påklædningen og manererne havde Joe Hier, som synger i hyldest-bandet Hollywood U2, indstuderet til perfektion. 

Under sangen "Sweetest Thing" lagde Bono-lærlingen ud med at være kamera-mand, men han blev hurtigt forfremmet til kor-sanger, og til slut fik han tjansen som frontmand i verdens største rockband i et helt minut. 

Bono var tydligt imponeret over Joe Hier og jokede kærligt med bemærkninger som "Du ser virkelig godt ud, mand" og "Sikke en fantastisk stemme."

Til slut drog den ægte U2-mand dog samme konklusion som alle os andre, når vi måbende har accepteret en mærkelig historie: "Det sker kun i Amerika." 

U2 er i Amerika i forbindelse med deres "Innocence + Experience World Tour", som desværre går uden om Danmark – nærmeste byer er Stockholm og Berlin. Hele turnéen er dog udsolgt bortset fra O2 Arena i London 3. november, og så er der også en række ledige pakkeløsninger med både koncertbilletter og rejser.

U2's mangeårige tourmanager Dennis Sheehan er i øvrigt netop død. Læs mere om den triste nyhed her.

Se U2, Bono og Joe Hier her: 

 

ANNONCE