Nyhed

To sangerinder er blandt verdens mest magtfulde kvinder

Blandt andre Taylor Swift er med på Forbes' 100 Most Powerful Women List

Det amerikanske ervhervsmagasin Forbes har offentliggjort deres liste over de 100 mest magtfulde kvinder i verden - og gæt engang hvilke to sanglærker, der har fået æren af at være med på listen.

Den kun 25-årige Taylor Swift kommer ind som nummer 64 og er den yngste kvinde på listen. Forbes skriver om den allestedsnærværende Swift: "Singersongwriteren fuldførte sin transformation fra opkommende countrystjerne til pop-superstjerne med udgivelsen af "1989" sidste efterår, årets bedst sælgende udgivelse med 3,5 millioner solgte eksemplarer."

På 18.-pladsen finder vi den højest rangerede entertainer, Beyoncé, et valg, Forbes begrunder med følgende: "Beyoncé tog også en topplads på sidste års Celeb 100-liste efter at have tjent styrtende på sit "Mrs. Carter Show World Tour" og surprise-udgivelsen af hendes selvbetitlede album. I løbet af de sidste 12 måneder har hun fortsat, hvor hun slap: Sidste sommers "On the Run tour" med manden Jay Z inkaserede omkring 100 millioner dollars for 19 nordamerikanske shows, hvilket gav musikkens førstepar en daglig indtjening på højde med the Rolling Stones".

GAFFAs anmeldere har da også roser til begge sangerinder. Swifts "1989" fra sidste år fik 4 stjerner med ordene "Alt er lyden af en velfungerende multinational musikvirksomhed, og det er svært at komme inden for dørene og lokalisere brodne kar" mens Beyoncés Københavner-koncert i 2013 imponerede til 6 stjerner, og GAFFAs anmelder bemærkede; "Der er ikke tvivl om, at det er verdens mest indflydelsesrige sangerinde, som gæstede København i aften". 

PS: Er du nysgerrig på, hvem mon indtager pladsen som verdens mest magtfulde kvinde? Tag et kig sydpå til vores naboland. Det er ingen mindre end Angela Merkel. 

ANNONCE