Nyhed

TooManyLeftHands – det lytter vi til lige nu

Den Distortion-aktuelle dj-duo har sammensat en playliste til GAFFAs læsere

Dj-duoen Toomanylefthands er aktuelle med singlen "Too Young to Die" og to optrædener på årets Distortion Festival 3. og 4. juni. I den anledning har vi bedt dem lave en playliste med deres favoritsange lige nu. Hør playlisterne nedenfor på Spotify og WiMP.

Gabriel Rios - Gold (Thomas Jack Remix)

Det her fantastiske remix fra den australske DJ Thomas Jack af Gabriel Rios' Gold er måske ikke den stil, vi spiller mest af, når vi er ude og spille, men det er stadig et fantastisk remix, som der, mere end et halvt år efter, at vi hørte det første gang, stadig bliver lyttet en del til.

DJ Snake & AlunaGeorge - You Know You Like It

Duoen AlunaGeorge udgav egentlig "You Know You Like It" helt tilbage i 2012, og det har faktisk aldrig helt fanget os… indtil DJ Snake satte sit præg på tracket. Det må man sige, at han er sluppet rigtig godt fra, og det er da helt klart også tydeligt at høre, at han har taget sin stil på det her track med sig i sit collab med Major Lazer og danske MØ da de skulle lave "Lean On". Og heldigvis for det da.

Philip George - Wish You Were Mine

Vi kender egentlig ikke så meget til Philip George, men det her track dumpede en dag bare ind som promo i vores mailboks, og vi var vilde med det ved første gennemlyt. Lækkert track med en dejlig blød house lyd med masser af klassiske 90'er-lyde, som sender ens tanker hen til de sene eftermiddagstimer på en strand i syden, mens de sidste solstråler bager på en. Det er lige os. 

Galantis - Runaway (U&I)

Svenske Galantis, som består af de to yderst erfarne producere, Christian "Bloodshy" Karlsson fra Mike Snow og Linus Eklöw fra Style Of Eye, har virkeligt vist, hvordan et progressivt house track skal skæres anno 2015. Det her track har været en fast del af vores sæt i et stykke tid nu, og der er ingen tvivl om, at det også bliver det, når vi skal ud på festivalerne til sommer.

Kryder & The Wulf - Good Vibes

Den engelske DJ Kryder har efterhånden fået slået sit navn rigtig godt fast på den progressive house-scene, og det her nummer skal helt sikkert nok også give ham endnu mere anderkendelse. Selvom han bruger Loleatta Holloways efterhånden skam-samplede vokal fra "Love Sensation", så fungerer det bare. Vi kunne vi sagtens forestille os, at det her blev et af de helt store house tracks på de sydlandske klubber og ikke mindst på Ibiza i år! 

Pep & Rash - Rumors

Et nummer, der har været en fast del af vores sets det meste af vinteren. Future house, når det er bedst.

Sigma feat. Paloma Faith - Changing (Majestic Remix)

Vi har begge to altid haft en kærlighed til drum'n'bass, så da Sigma kom frem med deres "Nobody To Love" sidste år, var vi hooked, og tracket røg direkte ind og blev en del af vores sæt hele sidste sommer. "Changing" har desværre ikke taget lige så godt fat herhjemme, men er et mindst lige så godt track, og Paloma Faith leverer en massiv vokal på tracket, men da vi skulle finde et mix, der passede til os, var der ingen tvivl om, at Majestics remix ramte os lige, hvor det skulle. Igen et nummer, der sender ens tanker hen til 90'erne på den fede måde med deres stabbede pianoriff! 

Kygo - ID (Ultra 2015 Anthem)

Der er efterhånden ikke mange, der ikke har hørt unge norske producer Kygo, der mest af alt lyder, som om han er fra et langt varmerede sted, og vi skal da heller ikke lægge skjul på, at vi er fans! De fleste kender hans store hits, men lige for tiden er det altså det her track, der er vores favorit fra den unge nordmand. Et track, som er produceret til den amerikanske elektroniske festival Ultra Music Festival, der bliver afholdt i Miami hvert år i marts måned, og som var deres "anthem track" i år.

Lykke Li - No Rest for the Wicked (Robin Schulz Remix Edit)

Svenske Lykke Li bliver man aldrig træt af at lytte til, og "No Rest For the Wicked" er heller ingen undtagelse. Dog er originalen måske en anelse for meget ballade til vores smag, men så er det jo godt for os, at den tyske hitproducer Robin Schulz har lavet et dejligt deep house-remix. Vi kan også kraftigt anbefale Joris Voorns remix, hvis man er glad for det her nummer.

I Love Makonnen - Tuesday

"Tuesday" er egentlig et nummer, der er gået os forbi og noget, vi først fandt i år, men det gør det ikke mindre lækkert.

Jack Ü feat. Kiesza - Take Ü There (Tchami Remix)

Jack Ü aka. Diplo og Skrillex smed deres første ep på gaden i februar, og selvom de lige nu storhitter med deres nye single "Where Are Ü Now" med (hvor skævt det end lyder) Justin Bieber som featuring, så er deres første single fra ep'en, som kom i slutningen af sidste år altså stadig vores favorit, og den ukronede konge af Future House, Tchami, har lavet et fantastisk remix, som vi klart kan anbefale.

ANNONCE