Nyhed

Dicte og Ginman udgiver støttesang til dansk terroroffer

Nummeret blev fremført under filminstruktør Finn Nørgaards bisættelse sidste tirsdag

Sangerinde Dicte og bassist Lennart Ginman fremførte nummeret "Nature Boy" under filminstruktør Finn Nørgaards bisættelse i Grundtvigs Kirke sidste tirsdag. Nu har de været i studiet og indspillet sangen, som bliver frigivet i dag. Alle involverede i indspilningen af "Nature Boy" har doneret deres arbejdskraft, og indtægterne går ubeskåret til Finn Nørgaard Foreningen.

Foreningen blev etableret af Finn Nørgaards familie og venner få dage, efter at han den 14. februar blev dræbt i terrorangrebet foran Krudttønden på Østerbro i København. Finn Nørgaard Foreningen vil på årsdagen uddele penge til projekter, som støtter udsatte børn og unge. Du finde flere oplysninger og give din støtte til foreningen her.

Dicte og Lennart Ginman udtaler i forbindelse med frigivelsen af støttesangen: "Vi valgte at spille nummeret "Nature Boy" af Eden Ahbez (1947) for Finn og de efterladte, fordi vi følte at netop det nummer rummer den tidløse kærlighed til oprigtigheden, som Finn fandt så vigtig. Desuden indeholder "Nature Boy" det måske vigtigste budskab af alle: "…The greatest thing you'll ever learn. Is just to love and be loved in return"".

Dicte og Ginman opfordrer folk til at støtte op om nummeret med ordene: "Da vi spillede nummeret i kirken og oplevede de bevægede reaktioner de følgende dage, opstod ønsket om at dele nummeret og dets budskab samt gøre opmærksom på foreningens vigtige budskab. Vi håber, alle berørte vil købe nummeret, støtte foreningen og støtte det vigtige budskab".

Du kan høre nummeret og se den tilhørende musikvideo her:

ANNONCE