Nyhed

Distortion Ø er klar med nye navne

Duoen Laid Back er blandt de nyeste tilføjelser til programmet

For tre uger siden blev det nye format, Distortion Ø, præsenteret. Den første weekend i juni kulminerer Distortion og Refshaleøen i en todages elektronisk festival, der byder på en bred vifte af navne, fordelt på ni forskellige scener. Nu er Distortion Ø klar med fire nye navne. 

Duoen Laid Back blev dannet i 1979 og særlig kendt for deres sommer-soundtrack "Sunshine Reggae". De spiller synthpop og er blevet samplet af adskillige store internationale navne, såsom Snoop Dogg, Pharrel Williams og Justin Timberlake. 


Ukendt Kunstner består af rapperen Hans Philip og produceren Jens Ole McCoy. De brød igennem med debutalbummet "Neonlys" i 2013, og fulgte allerede året efter op med albummet "Forbandede ungdom". Forvent slæbende beats forenet med melankolske tekster, når Ukendt Kunstner gæster Distortion Ø.

"Vi glæder os voldeligt meget til at komme i stemning med Ukendt Kunster og synge med på Laid Backs Sunshine Reggae samtidig med at vi har havnen, byen og solnedgang som bagtæppe," udtaler Distortions musikansvarlige, Nis Sigurdsson i forbindelse med offentliggørelsen.


Den svenske DJ og producer, Axel Boman fik sit gennembrud i 2010 med ep'en "Holy Love", hvorfra nummeret "Purple Drank" bevægede sig ud på dansegulvene. Han har siden haft et hektisk tourliv og har lavet remixes for kunstnere som John Talabot og Harald Bjork. Han er derudover en del af pladeselskabet Studio Barnhus, der er kendt for deres rå og legesyge lyd. 

Den tyske dj og producer Stefan Kozalla er bedre kendt som DJ Koze. Han var en del af det tyskbaserede hiphop-gruppe Fischmob i 1990'erne og spillede samtidig under navnet Adolf Noise. Han har indspillet tre studiealbums som DJ Koze igennem 00'erne og har derudover produceret et hav af singler og remixes. Hans nyeste album "Amygdala" udkom i 2013. 

De nye navne føjer sig til et program, der allerede indeholder Cashmere Cat, Noir, Omar Souleyman og Siriusmodeselektor. Du kan finde billetter til Distortion Ø her.


 


 

ANNONCE