Nyhed

Nibe Festival sætter fire danske navne på plakaten

Der er både veteraner og nye stjerneskud i dagens programtilføjelser fra den nordjyske festival

Nibe Festival har løftet sløret for fire nye navne til årets program. Det drejer sig om: Michael Falch & Hans Band, Joey Moe, Ukendt Kunstner og Rasmus Walter (billedet).

Michael Falch er klar til at trykke hits fra både Malurt og solokarrieren af, mens Joey Moe nok skal få publikums hænder i vejret, når han lufter sit hit, "Million", fra sidste år. Det var at finde på albummet, "Joey", som modtog tre stjerner af GAFFAs musikanmelder Sohail Hassan, der da også konkluderede: "Sædvanen tro er der et radiohit på albummet, og denne gang hedder det Million."

Ukendt Kunstner er også at finde på programmet til årets Spot Festival, og de nyder da også god succes ovenpå udgivelsen af debutalbummet "Forbandede Ungdom" fra sidste år. GAFFAs Maria Therese Seefeldt Stæhr kvitterede med fem stjerner og beskrev duoens lyd således: "Deres svævende univers er et sindrigt sammensurium af elektroniske beats, lyde, melodier, effekter, akustiske instrumenter, rap og sang. Det er ikke specielt poleret, men det er heller ikke råt."

Rasmus Walter har tidligere både gæstet Nibe som front i Grand Avenue og som soloartist. Denne gang kommer han med sit seneste soloalbum i bagagen. Det drejer sig om "Verden i Stå". 

Nibe Festival har indtil videre offentliggjort navne som Katie Melua, Marina & the Diamonds og fremadstormende James Bay samt en masse danske kunstnere. Festivalen løber af stablen den 1.-4. juli, og du kan se hele programmet her. Det fulde program bliver endeligt offentliggjort den 1. april, men hvis du allerede nu vil sikre dig billetter til festivalen, kan du finde dem her.

ANNONCE