Nyhed

Oplev nye dybder af Kato i ny musikvideo

Kato folder sig ud som sangskriver på sin nye single

Kato giver en visuel forsmag på sit kommende album med musikvideoen til nummeret "Show You Love". Som titlen så fint antyder, handler singlen om søgen efter kærlighed og viser samtidig nye sider af Kato, der har givet sig i kast med sangskrivningen. 

"Der er virkelig åbnet op for sangskrivningen i en for mig ny arbejdsprocedure. Jeg er startet med at lave numrene på klaveret, skrive tekst og melodi, for derefter at gå målrettet efter at finde de rigtige sangere til de enkelte numre. Til sidst er sangene så blevet produceret op, så de er tidssvarende og vigtigst af alt, lyder af mig," udtaler han i en pressemeddelelse. Også processen er blevet vendt på hovedet, idet Kato har håndplukket sine sangere: "På min sidste plade havde jeg sangerne klar først og lavede derefter sangene. Denne gang er det derfor mere end nogensinde produktet fremfor navnene, det handler om".

Musikvideoen udspiller sig på bagsædet af en taxa, der tærsker igennem gaderne i London og Budapest. I hurtige klip mellem lidenskabelige kys, fuldskab, gråd og vielsesringe, der falder til jorden, viser billedsiden af singlen forskellige kærlighedsdramaer. Nummeret er indspillet i samarbejde med den engelske sangerinde Grace Tither og produceren, Sigala. Det vil være at finde på Katos kommende album, der udkommer den 1. maj, og i den forbindelse spiller den danske dj to eksklusive koncerter:

1. maj - Train i Aarhus
2. maj - Vega i København 

Du kan se musikvideoen her:

ANNONCE