Nyhed

Premiere: Se minidokumentar om Förtress

Se bandet under indspilningerne af to nye singler til et kommende studiealbum

GAFFA kan nu som de første præsentere en ny minidokumentar om det danske rockband Förtress. Dokumentaren er lavet af Jonas Risvig, som har arbejdet sammen med navne som Suspekt, Carpark North, De Eneste To, Per Vers og Peter Sommer.

Dokumentaren følger bandet under indspilningerne af to nye numre i studiet Black Tornado i København. De to nye singler er mixet af Matt Bayles, som blandt andre har arbejdet sammen med The Sword, Mastodon og Pearl Jam, og udkommer mandag den 23. marts via Warner Music Denmark. Numrene bliver en del af Förtress' kommende debutalbum, som er sat til udgivelse senere i 2015. 

Singlerne bliver desuden udgivet i Tyskland, hvor Förtress i marts og april tager på tour som support for Honningbarna. Tourdatoer kan ses her. Arbejdet med debutalbummet begynder derefter.


Förtress har tidligere udgivet to ep'er og spillede desuden på Roskilde Festival sidste sommer. Her gav GAFFAs anmelder Kristoffer Veirum bandet fem stjerner under overskriften "Pikrock sutter den op fra slap" og skrev: "Publikum er for længst vundet. Djævlens horn rejser sig på stribe blandt de sammenklæbede festivalgængere. Selv de, der ikke bryder sig om hård rock, er overbeviste." 

Se minidokumentaren om Förtress her:


ANNONCE