Nyhed

Fik du hørt december måneds 11 essentielle sange?

Her er sidste måneds varmeste sange, som du bare SKAL høre

Vi er i fuld gang med en ny måned, og derfor har vi som sædvanlig samlet sidste måneds 11 essentielle sange, som du kan forsøde den mørke vintermåned med, hvis du ikke har hørt dem endnu, eller har lyst til at høre dem igen. Hør sangene samlet på en playliste nedenfor.

John Legend - Under The Stars

Med sin smørbløde stemme, strygere og en passende cremet tekst er Legend næsten ved at piske fløden så skummende, at selv den største grøft ikke kan holde på den. På nummeret simrer lydoptagelser af himmelrummets glimtende stjernelegemer, som bevirker, at udtrykket "at synge med stjernerne" aldrig har været mere bogstaveligt.

Förtress (billedet) - Rhythm of the Redman


Det danske heavy rock-orkester galoperer over stepperne med en rød mands rytme. Et nummer, der gør sig djævlehorn og ømme nakkemuskler værdig. Det hvinende unisone guitarspil varsler debutalbummet Ambrosia, der udkommer i næste måned, og som forhåbentlig byder på endnu mere hæsblæsende rock.

 


M.I.A.: Borders


I en tid, hvor flygtningedebatten raser, tøver M.I.A. ikke med at bruge sin stemme. Den kontroversielle sangerinde tager bladet fra munden. I musikvideoen rejser hun over landegrænser, stålhegn og verdenshave med flygtninge. Singlen vil være at finde på hendes kommende album Matahdatah.

Anohni - 4 Degrees


Med hår sort som skadefjer og androgyne træk er Antony Hegarty kendt som Antony And The Johnsons bevægende vokal. Hans særegne stemme fornægter sig heller ikke i soloprojektet Anohni, der med sin single viser nye sider af den karismatiske sanger, og som kan bruges til at fordrive ventetiden, inden soloalbummet HOPELESSNESS udkommer senere på året.

Kill J - Barbie Girl


Den danske sangerinde har drænet Aqua-klassikeren Barbie Girl for sukker, og tilbage står en gruopvækkende, dystopisk udgave af metalliske beats og kolde, kliniske flader. En kritisk samfundskommentar, der efter eget udsagn skal anskues som et feministisk manifest. 

Julian Casablancas & Jehnny Beth - Boy-Girl (Sort Sol-cover)


The Strokes-forsanger Julian Casablancas har samarbejdet med Savages' Jehnny Beth om coverversionen af Sort Sol-klassikeren Boy/Girl fra 1983, oprindeligt en duet med New York-punkikonet Lydia Lunch. Nummeret lægger sig tæt op ad originalen med en utøjlet og uhøjtidelig punklyd, hvor vokalerne er drævende og uforfinede, mens trommeslageren forgæves forsøger at smadre stikken igennem sit trommeskind. 

dvsn - Too Deep


Producer Paul Jeffries er bedre kendt under navnet Nineteen85. Han står bag Drake-singler som Hotline Bling og præsenterede for nylig en ukendt kunstner. dvsn er lidt af en enigma, og der er stadig mange gisninger om skikkelsen bag den silkebløde falset, der svirrer lystigt på det 90'er-inspirerede r&b-nummer Too Deep.

Foxes - Amazing


Amazing er endnu en forsmag på Foxes' letbetonede og 80'er-inspirerede popmusik. Singlen vil figurere på hendes andet album All I Need, der forventes at udkomme i begyndelsen af næste måned. Den engelske sangerinde har arbejdet sammen med både danseproduceren Giorgio Mordor og albumaktuelle Rudimental. Hendes udtryk er upbeat og letfjedrende, så det må formodes, at hendes kommende album vil blive tyndslidt på byernes diskoteker.

Lord Siva - Byen Der Larmer


De to ep'er 100 og 180 fik sat aalborgensiske Lord Siva på landkortet. Med Carl Barsk og Noodle bag mikserpulten er lyduniverset stadig drivende melankolsk og fængende. Med sin sjæludkrængende vokal er den unge musiker tilbage med en hjerteskærende single, der er forløber for en kommende ep.

Lucius - Born Again Teen


Lucius udgav deres debutalbum Wildewoman i 2013 og blev spået en stor fremtid af både Rolling Stone og The Guardian. Med krystalklare vokaler, legesyge effekter og let gåpåmod leveres indiepoppen i et opløftende tempo, der nok skal få bugt med den snigende snert af vinterdepression. Singlen kan findes på albummet Good Grief, der udkommer til foråret.

Benal - Badesalt


Benal strør lidt badesalt i andedammen med sin seneste single, der vil være at finde på debutalbummet Nu. De bliver bakket op af gæstesolister som Suspekt, Katinka og Nixen, der alle har optrådt sammen med hiphop-duoen. Med rapperen Benjamins ondsulede, mørke poesi og Alberts skarptskårne produktioner er Benal et friskt skud i hiphop-mulden.


ANNONCE