Nyhed

Se: Destiny's Child genforenet for et øjeblik

Beyoncé, Kelly og Michelle overraskede med performance til Stellar Gospel Music Awards

Tusinder af Destiny's Child-fans våde drømme blev lørdag aften til virkelighed, da Beyoncé Knowles, Kelly Rowland og Michelle Williams optrådte sammen - for første gang i to år. Det skete til det 30. årlige Stellar Gospel Music Awards i Las Vegas. Williams, hvis single "Say Yes" fra maj 2014 var nomineret i tre kategorier, var den enestre af de tre popdivaer, som planlagt skulle optræde til showet, men til publikums overraskelse trådte hendes tilligere skæbne-søstre pludselig ind på scenen og akkompagerede hende på netop dette nummer.

Sidste gang de tre optrådte sammen, var, da Beyoncé gav koncert til Super Bowl i 2013. "Kelly og Beyoné er mine søstre", udtalte Williams til Rolling Stone – "De har vist gang på gang, at de har min ryg". Håbfulde fans kan dog godt slå koldt vand i blodet: En egentlig genforening er udelukket, skriver Rolling Stone.

Williams har efter eget udsagn med vilje holdt performancen til Stellar Awards hemmelig, men Beyoncé og Kelly havde faktisk allerede medvirket på studiealbummet af "Say Yes". Efter sigende skal trioen også have filmet en musikvideo til nummeret, som kommer ud senere på året. Live-optrædenen, som dog ikke indeholdt nogle Destiny's Child-numre, kan ses i sin fulde længde fra på søndag, hvor den bliver broadcastet på tv. Indtil videre må man nøjes med  et sammenklip af denne video fra en kvik tilskuers hånd:

ANNONCE