Nyhed

Se live-videoserie fra Freja Kirk – del 1

Tre videoer viser hver deres side af nummeret Colored Lights

Sangerinden Freja Kirk har kastet sig ud i et videoprojekt til nummeret "Colored Lights", som skal illustrere de mange forskellige måder, en sang kan opføres live. Hun har derfor fået lavet tre forskellige videoer til tre forskellige fremførelser af sangen.

Freja Kirk blev landskendt, da hun i 2012 blev taget under Sharin Foos vinger i sangkonkurrencen "Voice – Danmarks største stemme" efter en fortolkning af Gnarls Barkley-nummeret "Crazy".

For et år siden udkom sangerindens debutalbum "Monophobia", som fik fire stjerner fra GAFFAs anmelder Sohail Hassan under overskriften "Følsom melankoli i klangfyldt lydunivers".

"Jeg syntes, det var interessant at vise, hvor forskelligt et nummer kan fremføres live. Til videoerne aftalte vi, at der kun var tre forsøg per location, og at det skulle holdes i ét take, for at holde det så umiddelbart og ægte som muligt. Det er nemt at overproducere musik i et studie, og på den her måde bliver det ligesom lidt mere punket og autentisk," siger Freja Kirk og fortsætter:
 
"Jeg har brugt det sidste stykke tid på at lave ny musik, så videoerne her afrunder ligesom forløbet med "Monophobia", og jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og spille min nye musik. Jeg tror det er mere dansabelt og positivt ladet, knap så introvert måske. Der er sket så sindssygt mange fantastiske ting de sidste par år, og jeg er virkelig virkelig lykkelig for at få lov til at lave det, jeg elsker allermest."

"Den første video i min serie af akustiske videoer er den mest simple. For mig er det enormt vigtigt at prøve, om et nummer kan fungere helt nedbarberet og enkelt. Robin Skjoldborg har virkelig formået at fange et helt enkelt snit, som gør, at lyden kommer i fokus."  

"Har du lyst til at høre Freja Kirk live, så giver hun koncert lørdag den 14. marts i Luther Kirken på Østerbro kl. 20.00, hvor hun blandt andet synger "Colored Lights". Billetter kan købes på: https://billetto.dk/da/frejakirk eller i døren. 

Vi viser de tre videoer de næste tre dage og viser den første video her:

ANNONCE