Nyhed

Se live-videoserie fra Freja Kirk – del 3

Tre videoer viser hver deres side af nummeret Colored Lights

Sangerinden Freja Kirk har kastet sig ud i et videoprojekt til nummeret "Colored Lights", som skal illustrere de mange forskellige måder, en sang kan opføres live. Hun har derfor fået lavet tre forskellige videoer til tre forskellige fremførelser af sangen.

Freja Kirk blev landskendt, da hun i 2012 blev taget under Sharin Foos vinger i sangkonkurrencen "Voice – Danmarks største stemme" efter en fortolkning af Gnarls Barkley-nummeret "Crazy".

For et år siden udkom sangerindens debutalbum "Monophobia", som fik fire stjerner fra GAFFAs anmelder Sohail Hassan under overskriften "Følsom melankoli i klangfyldt lydunivers".

"Jeg syntes, det var interessant at vise, hvor forskelligt et nummer kan fremføres live. Til videoerne aftalte vi, at der kun var tre forsøg per location, og at det skulle holdes i ét take, for at holde det så umiddelbart og ægte som muligt. Det er nemt at overproducere musik i et studie, og på den her måde bliver det ligesom lidt mere punket og autentisk," siger Freja Kirk og fortsætter:

"Jeg har brugt det sidste stykke tid på at lave ny musik, så videoerne her afrunder ligesom forløbet med "Monophobia", og jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og spille min nye musik. Jeg tror det er mere dansabelt og positivt ladet, knap så introvert måske. Der er sket så sindssygt mange fantastiske ting de sidste par år, og jeg er virkelig virkelig lykkelig for at få lov til at lave det, jeg elsker allermest."

"Jeg har altid drømt om at blive akkompagneret af strygere, så vi fik hurtigt en aftale på plads med en sindssygt dygtig komponist, Thomas Edinger, som lavede et smukt arrangement til strygerkvartetten Live Strings. Det skulle uden tvivl prøves bare med strygerne og mig, og hold kæft hvor var det svært. Der plejer jo altid at være en bas eller trommer, man kan læne sig op ad som vokalist, så det gjaldt virkelig om at være ekstremt fokuseret. Jeg synes, det fede ved den her version er, at den er helt anderledes fra de andre versioner. Den får lov til bare at hvile lidt mere og er ikke som sådan en hel sang, men mere en følelse for mig. Det er svært at forklare, bare se den - den taler for sig selv..."

Se den tredje og sidste video her:

ANNONCE