Nyhed

Tinderbox klar med 14 EDM-navne

Odense-festivalen byder på Electronic Dance Music ad libitum

Tinderbox løfter sløret for programmet på Magicbox, som indeholder en lang stribe af navne inden for EDM-genren, altså Electronic Dance Music. Magicbox bliver et særligt område af Tinderbox - en festival i festivalen med plads op til 8.000 mennesker. Magicbox-områdets indretning og stemning kan sammenlignes med tilsvarende, som man ser det på MysteryLand i Holland og Tomorrowland i Belgien.

Scenen og hele Magicbox-området er specielt designet til Tinderbox af det hollandske firma Unlimited Productions BV, der har stor erfaring. Magicbox bliver et område i området omkring Odense Friluftsbad ved Tusindårsskoven, der ud over loungeområder omkring den store pool også vil byde på internationale dj's samt fyrværkeri, lyd og lys.

Magicbox-området kører med fuldt program fredag og lørdag frem til kl 01:00, hvorefter henholdsvis Calvin Harris og Axwell Λ Ingrosso lukker festen på hovedscenerne frem til kl 02:30.


Magicbox-lineup:

BROILER (NO)
CAZZETTE (SE)
DIRTY SOUTH (AU)
DUKE DUMONT (UK)
HENRI MATISSE (DK)
KRYDER (UK)
MK (US) 
MORTEN (DK)
OLIVER HELDENS (NL)
R3HAB (NL)
ROBIN SCHULTZ (DE)
TENSNAKE (DE)
TOOMANYLEFTHANDS (DK)
THOMAS JACK (AUS)

Magicbox sætter desuden to nye billettyper til salg fra i dag:


2-dages billet med adgang til alle områder inklusive Magicbox og dermed adgang til alle koncerter på festivalen i dagene fredag den 26. og lørdag den 27. juni.

Upgrade-billet: Efterhånden, som programmet har taget form, har festivalen modtaget mange ønsker fra publikum på at bytte erhvervede 1-dages biletter til 3-dages partoutbilletter. Dette ønske efterkommer festivalen nu, så man får mulighed for at købe en upgrade-billet og derved opgradere til tre dages partoutbillet. Man kan kun købe en upgrade billet ved at ringe ind til billetudstedernes hotline på 7026 3267 (Billetlugen) og 4229 0000 (Billet.dk). 

Find øvrige billetter til Tinderbox, der finder sted i dagene 26.-28. juni, via GAFFA Live


Varm op med Broiler og "Rays of Light":

 

 

 


ANNONCE