Nyhed

Tivoli Friheden offentliggør fire nye navne

Kim Larsen og Danser Med Drenge er blandt de nye tilføjelser

Tivoli Friheden i Aarhus har offentliggjort fire nye navne til Fed Fredags-programmet, der udspiller sig på Friluftsscenen til sommer. 

Kim Larsen kræver ikke den store introduktion. Den gavflabede sanger har bidraget til den danske sangskat igennem fire årtier, både med 70'er-gruppen Gasolin' og som solist, med numre som "Langebro", "Tarzan Mama Mia", "Papirsklip" og mange, mange flere. Der bliver derfor masser af numre, der kan skråles med på. Kim Larsen spiller den 3. juli.


Dodo & The Dodos har leveret en række danske klassiskere, såsom "Vågner I Natten" og "Sømand Af Verden", med deres pop-rockede 80'er-lyd. De kan opleves den 12. juni. 

I år kan Danser Med Drenge fejre deres 22 års-jubilæum og er kendt for at afholde koncerter med pop og soul. Orkestret står bag sange som "Hvor Længe Vil Du Ydmyge Dig", "Er Der Nogen I Himlen" og "Grib Chancen". Du kan danse med drengene den 14. august. 

Stine Bramsen slog tidligere sine folder som sangerinde i Alphabeat, men er nu gået solo. Sangerinden kan forventes at optræde med numre som "Prototypical", "Move Forward", "The Day You Leave Me" og "Karma Town" på Friluftsscenen. Hun kan opleves den 7. august. 


p>


Du kan se, hvilke kunstnere der allerede er blevet offentliggjort og finde billetter her. 

ANNONCE