Nyhed

TV-2 fra A-Å: V for Line Jørgensen, Voldum

I anledning af albummet Det Gode Liv fortæller Steffen Brandt TV-2's historie gennem hele alfabetet

Pop-veteranerne er ude med ikke mindre end deres 18. album, der har fået titlen Det Gode Liv (læs GAFFAs anmeldelse her). Dog ikke forstået som livet, når det kører på skinner og alt er, som det skal være – "det gode liv er ikke kun Netflix og HBO, selvom det også er en del af det", som Steffen Brandt udtrykker det – det er det hele og fulde liv med alle dets bagsider og konflikter. Det gode liv er det liv, der er. Det liv, man lever – med alt hvad det nu indebærer. I anledning af albummet har vi sat Steffen Brandt stævne over en kop kaffe for at gennemgå Tv-2 fra A til Å – intet mindre. Vi bringer gennemgangen med ét bogstav om dagen fra albummets udgivelsesdag 27. februar og en lille måned frem.  

Line Jørgensen, Voldum

– Det er en sang, der henter sit materiale i en autenticitet. Jeg kan faktisk se papkassen med brevet fra den stakkels pige, jeg bombarderede med breve, og som var sød nok til at sende mig et enkelt tilbage. Jeg kan huske hele den situation og det håbløse i projektet, for der var absolut ikke noget at gøre hos Line Jørgensen, Voldum. Alligevel havde hun format nok til at svare på mine serier af breve. Den uskyld, der var i korrespondancen, var umulig at stå for, da jeg fandt det.

– Men for at sangen overhovedet kunne blive skrevet, var jeg nødt til at holde fast i, at hun var fra Voldum. Jeg prøvede flere andre bynavne…Randers, Hammel, Grenaa, men så faldt det hele fra hinanden og blev utroværdigt. Til gengæld lavede jeg lidt om i pigens navn, men ikke nok til, at hun ikke opdagede, at der var skrevet en sang om hende, og pludselig dukkede hun op til en koncert og sagde "hej". Sådan kan sange nogle gange få et liv, hvis de har en grad af troværdighed, ligesom de kan miste det, hvis det modsatte er tilfældet.

ANNONCE