Nyhed

Drømmepop og alternativ rock på NorthSide

NorthSide annoncerer i dag fem navne, blandt dem er Beach House og Wilco

I dag offentliggør NorthSide yderligere fem navne til næste års festival. Festivalen har tidligere afsløret, at blandt andet Beck og Unknown Mortal Orchestra kommer og giver koncert. De fem nye navne er Beach House, Wilco, Ukendt Kunstner, C Duncan og Yelawolf.

Drømmepopbandet Beach House (billedet) har udgivet hele to album i år, et i august med titlen "Depression Cherry" og et i oktober med titlen "Thank You Lucky Stars". Inspireret af navne som Mazzy Star og Cocteau Twins har duoen lavet seks album til dato, som alle har høstet gode anmeldelser. I fredags spillede de en udsolgt koncert i Store Vega, hvor også vores egen anmelder var begejstret og gav koncerten seks stjerner.

Beach House spiller lørdag på NorthSide 2016.

Det Chicagobaserede rockband Wilco udgav i juli i år deres niende studiealbum, "Star Wars" som et surprisealbum. Niveauet er højt, både når de spiller live og på deres albums, hvis anmeldelser alle ligger i den flotte ende. De har holdt et højt niveau med deres albums, der har taget bandet fra alternative country til nu at være et af de mest uforudsigelige og fascinerende navne på den amerikanske rockscene.

Wilco spiller lørdag på NorthSide 2016.

Den amerikanske sydstatsrapper Yelawolf er kendt for sin unikke blanding af country, rock og hiphop. Han fik i 2011 en pladekontrakt med Eminems pladeselskab og har senest udgivet albummet "Love Story", der udkom i april i år og blandt andet indeholdt duetten "Till It's Gone" med Eminem.

Ukendt Kunstner vandt for nyligt den eftertragtede P3 Pris, og sidste år vandt de P3 Talentet. Duoen har haft hits som "Neonlys", "Alting/Ingenting" og "Stein Bagger".

Sidst, men ikke mindst annoncerer NorthSide skotske C Duncan som en del af næste års line-up. Han har med sin baggrund i klassisk musik komponeret fine arrangementer til debutalbummet "Architect", der udkom tidligere i år.

Der er nu elleve navne på plakaten, og det foreløbige line-up for NorthSide 2016 ser sådan ud: Beach House, Beck, Bernhoft, C Duncan, Lukas Graham, Malk de Koijn, The Minds of 99, Ukendt Kunstner, Unknown Mortal Orchestra, Wilco og Yelawolf.

Northside 2016 afvikles i Ådalen ved Aarhus den 17.-19. juni 2016.

Billetter kan købes via NorthSide.dk.

ANNONCE